Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Poarta Schei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poarta Schei

Poarta Schei | Unde este acest loc?

Poarta Schei (Schei Gate) was built in 1827 and is an important landmark in Brasov...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Poarta Schei Vedere din Brasov. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poarta Schei! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Poarta Schei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Brasov, se afla la 1.82 km distanta.
Cazare

Cazare Brasov (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Brasov, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.18 km distanta: Pietrele lui Solomon - Muntii Postavarul (10 poze).
14714722901960
14714722911961
14714722931102
14714722941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poarta Schei?
Piscu Vechi. Dealul Melcilor. Priveliste frumoasa - Am gasit cutia. Poiana Mica. La 4.3 km. Poiana Mica - In data de 26 august 2010 am gasit geocutia avand codul GC2BTGZ, ascunsa in Poiana Mica de langa Poiana Brasov. (obiectiv turistic cu geocutie) Poiana Trei Fetite. Printre pini. Am gasit doar o scorbura goala - Intr-o drumetie pe Dealul Lempes - cel la poalele caruia se afla localitatea Sanpetru - cu scop floristic, am ajuns si in paduricea de pini din sectorul sudic al dealului, acolo unde ar fi trebuit sa se afle geocutia (deci nu "printre brazi", ci "printre pini"). Dealul Lempes.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Poarta Schei
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Bun venit in Scheii Brasovului - Trafic intens, taximetristi parcati in apropiere, si doi nebuni care sar parapetii sa caute o cutiuta...
 • A treia cutie gasita astazi - Nu am gasit-o din prima, dupa cautari destul de insistente am renuntat, ne-am retras pe o terasa in Piata Sfatului, pe urma am mers la Turnul Negru, unde am gasit geocutia si am hotarat sa cautam din nou la Poarta Schei...
 • Poarta Schei - Intr-o zi cu ploaie am plimbat prin Brasov si am gasit si aceasta geocutie...
 • Efortul si zambetul - In general sunt cam doua feluri de ascunzisuri...
 • eeee am fost james bond :) - Noi suntem doua persoane care ne-am pornit pe cautat...
 • Taximetristi de la Poarta Schei - Oare ce gandesc taximetristii din apropierea Portii Schei despre noi? Cred ca se distreaza de minune, in timp ce asteapta clientii...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poarta Schei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica Neagra Brasov
Biserica Neagra Brasov la 0.29 km
GR0152 Biserica Neagra Brasov
Tampa
Tampa
Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov.

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.