Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Poiana Inului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Poiana Inului | Unde este acest loc?

Poiana Inului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Inului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Poiana Inului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Timisu de Sus, se afla la 3.34 km distanta.
Cazare

Cazare Timisu de Sus (Predeal, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Timisu de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.02 km distanta: Cheile Rasnovului - Muntii Postavarul (12 poze).
14714700151100
14714700161101
14714700181102
14714700191103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Poiana Inului?
Portile de Piatra ale Postavarului. Poarta Doamnei. Am găsit cutia - Este în stare excelentă, am pus în ea un omuleț verde și o brichetă. (obiectiv turistic cu geocutie) Bisericuta Paganilor. Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei. (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Fundata Judetul Brasov. Pestera a fost descoperita in anul 1954.
Trambulinele din Valea Carbunari. Poiana cu brazi. DinoParc. La 7.3 km. Cu o suprafata totala de 1,4 hectare, parcul gazduieste 45 de dinozauri in marime naturala. Cutia pazita de dinozauri - Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Babele de sub Varful Piatra Mare. Ciuperci de piatra cu refugiu - Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra. Varful Piatra Mare. Cat de uituc poti fi - Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis. Coada Pietrei Mari. Pana la punctul de intrare in traseu, care se afla la 14 km de Sacele, pe drumul forestier ce leaga Sacele de Azuga, putem ajunge si cu masina. Dulce ca mierea e... cutia patriei - Titlul comentariului aminteste, poate, unora, pe cel al unui celebru roman al anilor 1970 al lui Petru Popescu, Dulce ca mierea e glontul patriei.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Poiana Inului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Inului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Rasnoavei
  Cheile Rasnoavei la 1.83 km
  GR0288 Cheile Rasnoavei
  Poarta Doamnei
  Poarta Doamnei la 3.51 km
  GR0008 Poarta Doamnei Poiana Brasov

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.