Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Prapastia Ursului - Piatra Mare - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Prapastia Ursului - Piatra Mare

Prapastia Ursului - Piatra Mare | Unde este acest loc?

Prapastia Ursului - Piatra Mare ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Prapastia Ursului Marginea prapastiei Nu treceti! Pe varf In spate Piatra Mare Prapastie adanca de 76 m Banca regala :-). * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Prapastia Ursului Piatra Mare! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Prapastia Ursului - Piatra Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Timisu de Jos, se afla la 2.62 km distanta.
Cazare

Cazare Timisu de Jos (Predeal, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Timisu de Jos, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.03 km distanta: Prapastia Ursului - Muntii Piatra Mare (10 poze).
14714740161100
14714740181101
14714740191102
14714740201103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Prapastia Ursului Piatra Mare?
Coada Pietrei Mari. Putem ajunge pe Coada Pietrei Mari pornind din valea Garcinului pe traseul turistic marcat cu triunghi albastru. Dulce ca mierea e... cutia patriei - Titlul comentariului aminteste, poate, unora, pe cel al unui celebru roman al anilor 1970 al lui Petru Popescu, Dulce ca mierea e glontul patriei. (geoascunzis)
Poiana Garcinului. Spre cabana Piatra Mare dinspre valea Garcinului - La intoarcerea din tura efectuata pe Piatra Mare, nu am ratat oportunitatea de a gasi primul geocutia ascunsa in Poiana Garcinului. (obiectiv turistic cu geocutie) Bunloc Judetul Brasov. Bunloc - In data de 19 aprilie 2010 am gasit geocutia avand codul GC1W0M6, ascunsa langa partia de schi din Bunloc. Cascada Tamina. Canionul si cascada - Am coborât de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Postavaru. Saua Calului. Poarta Doamnei. Am găsit cutia - Este în stare excelentă, am pus în ea un omuleț verde și o brichetă. (obiectiv turistic cu geocutie) Poiana Stechil. Baraj Valea Cetatii. Poiana pe Muchia Cheii. Fantana lui Ion.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Prapastia Ursului
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Mare
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Piatra Mare si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Prapastia Ursului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Canionul Sapte Scari
  Canionul Sapte Scari
  Cheile Sapte Scari sunt situate in partea central-vestica a Muntilor Piatra Mare, la o altitudine medie de 980 m, nu departe de Valea Timisului (Dambu Morii), pe paraul Sapte Scari, afluent de stanga al Vaii Sipoaie.
  Sirul Stancilor
  Sirul Stancilor
  Geoobiectiv din masivul Piatra Mare, zona Sirul Stancilor, unde se poate ajunge pe traseul punct rosu, ce porneste de la Dambul Morii spre Pestera de Gheata.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.