Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cetatuia Cucuiata de la Grajdana - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cetatuia Cucuiata de la Grajdana

Cetatuia Cucuiata de la Grajdana | Unde este acest loc?

Grajdana este un sat al comunei Tisau aflat pe valea Niscovului la cca 20 km de Buzau. Desi apare semnalata ca existenta in sat pe diferite site-uri de promovare a turismului buzoian, Cetatea - Cetatuia Cucuiata - de pe Dl. Cucuiata localizarea ei exacta ca si imaginea ei nu pot fi gasite niciunde...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cetatea Cucuiata - 1 Cetatea Cucuiata - 2 Detaliu - 1 Detaliu - 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatuia Cucuiata de la Grajdana! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatuia Cucuiata de la Grajdana si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Grajdana, se afla la 0.72 km distanta.
Cazare

Cazare Grajdana (Tisau, Buzau)


Vezi oferte de cazare langa Grajdana, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.38 km distanta: Blocurile de calcar de la Badila (4 poze).
14714764871100
14714764891101
14714764911102
14714764941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatuia Cucuiata de la Grajdana?
Castrul roman Pietroasele Judetul Buzau. Necropola tracica Judetul Buzau. La 14.6 km. Grote preistorice. Vulcanii Noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau.
Stejarul secular. Biserica de lemn din Soresti. Satul Soresti este in componenta comunei Blajani, iar in catunul Flamanda al satului se afla o veche biserica din lemn. (geoobiectiv cu geocutie)
Vulcanii noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. Cutie dezactivata - Momentan cutia este dezactivata.
Trovantii din Ulmet. Trovantii din Ulmet pot fi admirati in Valea Teiului, langa satul Ulmet, comuna Bozioru, judetul Buzau. Oare catina? - Am cautat ascunzisul indicat de coordonate cu multa asiduitate in ciuda tufelor de catina vie dimprejur dar impiedicat de o gramada de catina taiata in urma curatarii potecii si aruncata exact unde ar fi putut fi ascunzisul.
Stancile Tohani. A fost declarata sit de importanta comunitara.
Culmea Ghiocei. Culmea Ghiocei - Ruginoasa.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Buzau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cetatuia Cucuiata de la Grajdana
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Anuntare puncte auxiliare - Textul descrierii ascunzisului contine coordonatele mai multor puncte ajutatoare...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatuia Cucuiata de la Grajdana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea dacica de la Carlomanesti
Cetatea dacica de la Carlomanesti
Carlomanesti este un sat al comunei Vernesti aflat aproape de gura de varsare a Niscovului in Buzau si la cca 10 km de orasul Buzau.
Biserica fostei Manastiri Bradu
Biserica fostei Manastiri Bradu
Manastirea Bradu din satul Hales, comuna Tisau, se afla pe DJ 100H de pe valea Niscovului, la cca 20 km de Buzau.

Stii locuri de vizitat din judetul Buzau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.