Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Penitenciarul - Ramnicu Sarat - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Penitenciarul - Ramnicu Sarat | Unde este acest loc?

Penitenciarul..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Penitenciarul Ramnicu Sarat! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Penitenciarul - Ramnicu Sarat si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Ramnicu Sarat, se afla la 0.26 km distanta.
Cazare

Cazare Ramnicu Sarat (Buzau)


Vezi oferte de cazare langa Ramnicu Sarat, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 26.91 km distanta: Vulcanii noroiosi - Berca, Buzau (35 poze).
14714775561100
14714775641101
14714775681102
14714775711103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Penitenciarul Ramnicu Sarat?
Lacul Sarile. Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare. (geoobiectiv cu geocutie)
Zidul Uriasilor. (atractie turistica si geocutie) Schitul Sarile. Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului. (geoobiectiv cu geocutie)
Stramtura de la Jitia de Jos. La Jitia de Jos Ramnicul Sarat a trebuit sa strapunga un aliniament de strate redresate la verticala. (geoobiectiv cu geocutie)
Manastirea Cotesti. Manastirea Cotesti are o vechime apreciata la 300 de ani (se avansweaza ca an al infiintarii, 1720), date certe despre istoricul ei memaiexistand, din cauza distrugerii arhivei in timpul Primului Razboi Mondial.
Stejarul secular. Lacul de sub Schitul Dealu Sarii. Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia).
Izvoarele sarate. Chiar inainte de a intra in satul Jitia, putin mai sus de baza versantului pe care suie drumul asfaltat spre Dealu Sarii, se afla unul dintre cele doua izvoare sarate ce constituie geoobiectivul.
Manastirea Poiana Marului. Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.
Cetatea dacica de la Carlomanesti. Lacul Ograzii. Piatra Matei. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.
Grunjul de la Manzalesti. Manastirea Dalhauti. La 35.1 km. Manastirea Dalhauti a fost, pe la mijlocul secolului XIX, frecventata de protipendada focsaneana, doi reprezentanti ai ei, ctitorind si o biserica, acum o ruina.
[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Buzau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Ramnicu Sarat
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Penitenciarul - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Ramnicu Sarat si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Penitenciarul? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Statuia generalului Suvorov
  Statuia generalului Suvorov
  Impresionanta statuie a generalului rus Alexandr Suvorov (1729-1800), care nu a pierdut nici o batalie, se afla amplasata in cuprinsul satului Dragosloveni (Dumbraveni/VN), la marginea DN 2, Bucuresti-Suceava, la 22 km de Ramnicu Sarat si 20 de Focsani.

  Stii locuri de vizitat din judetul Buzau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.