Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Schitul Sarile - Bisoca - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Schitul Sarile - Bisoca

Schitul Sarile - Bisoca | Unde este acest loc?

Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Schitul Sările Biserica și clopotnița Intrarea de jos Crucea troiței-ascunziș La baza crucii troiței-ascunziș Spre schit. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Schitul Sarile Bisoca! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Schitul Sarile - Bisoca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sarile, se afla la 1.3 km distanta.
Cazare

Cazare Sarile (Bisoca, Buzau)


Vezi oferte de cazare langa Sarile, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.89 km distanta: Grunjul de la Manzalesti (4 poze). Grunjul de la Manzalesti este alcatuit din tuf dacitic, care provine din cenusa vulcanica.
14714765161100
14714765171101
14714765221102
14714765261103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Schitul Sarile Bisoca?
Piatra Matei. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul cu Ciuciur. Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului. (geoobiectiv cu geocutie)
Grunjul de la Manzalesti. (punct de interes turistic cu geocutie) Lacul Meledic. Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic. (geoascunzis)
Pesterile in sare. La 11.9 km. Gasim aici 27 de pesteri mai mari de 10 m, care insumeaza 2169 m lungime si 300 m denivelare.
Crucea Eroilor. O monumentala cruce de beton a fost ridicata in satul Poienita, comuna Dumitresti in cinstea eroilor din Primul Razboi Mondial.
Muntele de sare de la Lopatari. Dupa un izvor alb si sarat se afla un intreg munte de sare, cu rape brazdate de sarea iesita la suprafata si plini cu bolovani acoperiti cu spuma alba.
Sfinxul din Bustea. Sfinxul din Bustea. Odaia de pe Piatra. Pe plaiurile sudice terminale ale Muntilor Vrancei, acoperite de fanete sunt imprastiate așa-zise adai.
Focul Viu din Terca. Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara.
Vulcanii noroiosi. Cutie dezactivata - Momentan cutia este dezactivata. Piatra Mortatului.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Buzau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Schitul Sarile
 • Localizare pozitie pe harta Bisoca
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Bisoca si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Schitul Sarile? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Zidul Uriasilor
  Zidul Uriasilor
  Este vorba despre un perete de calcar cochilifer cu matrice grezoasa.
  Lacul Sarile
  Lacul Sarile
  Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare.

  Stii locuri de vizitat din judetul Buzau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.