Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Piatra Scrisa - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Manastirea Piatra Scrisa

Manastirea Piatra Scrisa | Unde este acest loc?

Loc sfant, icoana cu origine miraculoasa, in Defileul Timisului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Stanca Sfanta Treime Odihna Schitul Piatra Scrisa Maruntis Intrare-butoi. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Piatra Scrisa! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Piatra Scrisa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Armenis, se afla la 1.08 km distanta.
Cazare

Cazare Armenis (Caras-Severin)


Vezi oferte de cazare langa Armenis, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 29.54 km distanta: Poteca suspendata Piatra Puscata (16 poze).
14714716591100
14714716621101
14714716631102
14714716641103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Piatra Scrisa?
Muntii Tarcu. Faneata cu narcise Zervesti. Izvorul Nerei. La 19.8 km. Ansamblul de mori din Mehadica. Turnul medieval Ruieni. La 20.1 km. Turn de observare din vremea romanilor, construit pe drumul roman de la Sarmizegetusa la Tibiscum. V@lybra_2 - Am gasit geocutia amplasata la acest foarte interesant turn de observatie. (geoobiectiv cu geocutie)
Saua Plaiului. Lacul Zervesti Judetul Caras-severin. Lacul de acumulare Zervesti este situat la aproximativ 6 km de Caransebes, la iesirea din satul Zervesti, inspre Muntele Mic. V@lybra_1 - Am gasit geocutia ascunsa pe malul lacului de acumulare Zervesti. (geoascunzis)

Manastirea Piatra Scrisa in limba maghiara - magyarul: Szentháromság sziklája

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Caras-Severin
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Manastirea Piatra Scrisa
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzis aproape drive-in - Langa podul de cale ferata, respectiv stanca Sfanta Treime exista cate o parcare mare pe ambele sensuri ale drumului...
 • Manastirea Piatra Scrisa - In urma unor lucrari de reabilitare a locului, clopotnita a fost desfiintata ceea ce m-a facut sa schimb cutia in alta parte...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Piatra Scrisa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Muntii Tarcu
Muntii Tarcu la 19.48 km
GR0060 Muntii Tarcu
Turnul medieval Ruieni
Turnul medieval Ruieni
Turn de observare din vremea romanilor, construit pe drumul roman de la Sarmizegetusa la Tibiscum.

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.