Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Stanca Babacaia - Coronini - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Babacaia - Coronini

Stanca Babacaia - Coronini | Unde este acest loc?

Stanca Babacaia - denumiri alternative Babacai, Baba Gaia, Baba Geea) - este un pinten de stanca din Dunare, langa localitatea Coronini, care se inalta cu 7 m deasupra nivelului apei. Inaintea construirii Portilor de Fier avea 14-15 m...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pinten de stanca De pe malul Dunarii Zoom Cetatea Golubat. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Babacaia Coronini! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Stanca Babacaia - Coronini si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Coronini, se afla la 1.03 km distanta.
Cazare

Cazare Coronini (Caras-Severin)


Vezi oferte de cazare langa Coronini, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 26.09 km distanta: Tunelurile Nerei - Muntii Aninei (12 poze).
14714720331100
14714721871101
14714721881102
14714721891103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Babacaia Coronini?
Cheile Susarei. Cheile Susarei, sau Cheile Valea Morii, este arie protejata, rezervatie naturala inclusa in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita.
Crucea Osmanului. La 21.9 km. Hambarul de piatra. Lacul Dracului. Casa Verde. In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume.
La Carlige. Cheile Nerei. Poiana Rudina. Tunelurile Nerei. Postare fotografii - Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada La Vaioaga. Cascada Vaioaga - Am avut noroc in a gasi aceasta cutie, deoarece am cautat destul de mult. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada Moceris.

Stanca Babacaia Coronini in limba maghiara - magyarul: Babakáj-szikla Lászlóvára

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Stanca Babacaia
 • Localizare pozitie pe harta Coronini
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Coronini si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Babacaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Pestera Gaura cu Musca
  Pestera Gaura cu Musca
  Pestera Gaura cu Musca - denumiri alternative Pestera cu muste, Pestera Coronini, Fliegenhole, Grotte de Golubatz - se afla in Cleantu Mare, versantul Dunarii, in aval de Stanca Babacaia.
  Cascada Susarei
  Cascada Susarei la 21.49 km
  GR0538 Cascada Susarei

  Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.