Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul La Plopi - Belin - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul La Plopi - Belin | Unde este acest loc?

Lacul La Plopi - Belin..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul La Plopi Belin! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul La Plopi - Belin si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Belin, se afla la 1.33 km distanta.
Cazare

Cazare Belin (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Belin, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.52 km distanta: Pestera Hotilor de la Apata - Muntii Persani (20 poze). Pestera Hotilor de la Apata se gaseste in valea paraului Tepeu, renumit prin aflorimentul de calcare argiloase rosii, foarte bogate in amoniti.
1471474921980
1471474927981
1471474929982
1471474930983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul La Plopi Belin?
Sugas Bai. Sugas Bai se afla la 8 km distanta de Sfantu Gheorghe, la vest. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
Tipia Ormenisului. Tipia Ormenisului - Racos.
Cetatea Feldioara. Am gasit - Am gasit acest ascunzis. Valcele. La 13 km. Este strabatuta de paraul Valcele. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX.
Vila Damokos Akos Judetul Covasna. Fortareata lui Mihai. Fortareata lui Mihai, de langa Mateias. (geoobiectiv cu geocutie)
Piatra Detunata. La 13 km. Situl arheologic Piatra Detunata - Racos.
Monumentul studentilor eroi sasi. La 13.2 km. Monumentul studentilor eroi sasi a fost construit in 1912-1913, si este amplasat la marginea sud-vest a localitatii Feldioara. (geoascunzis)
Fantana alba.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul La Plopi
 • Localizare pozitie pe harta Belin
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Belin si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul La Plopi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Apata
  Apata la 3.62 km
  GR0563 Apata
  Maierus
  Maierus
  Maierus (in germana Nussbach, in maghiara Szászmagyarós) este o localitate in judetul Brasov.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.