Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Mestecanisul Reci - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Mestecanisul Reci

Mestecanisul Reci | Unde este acest loc?

Mestecanisul Reci..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Soldatul Monstrul din padure Inca un ciot Soldatul. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mestecanisul Reci! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Mestecanisul Reci si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Reci, se afla la 1.57 km distanta.
Cazare

Cazare Reci (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Reci, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.09 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mestecanisul Reci?
Lisnau. Lisnau este situat intr-una din vaile Muntilor Intorsurii, la marginea estica a Depresiunii Trei Scaune, in valea Paraului Lisnau. Contrar legilor lui Murphy - In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau.
Fortareata Torokvar. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Dalnic. La 10.3 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Santul cetatii. Várhányásnak - Várhányásnak este o forma gramaticala a denumiriii de Várhányás. (obiectiv turistic cu geocutie) Padurea de pini Millennium. La Sfantu Gheorghe locul padurii memoriale a fost stabilit la nord de gara, in triunghiul care s-a format la ramificatia caii ferate Sfantu Gheorghe - Miercurea Ciuc, spre Targu Secuiesc. Pinus silvestris - Geocutia amplasata intr-un pinet, actual e cel mai interesant ascunzis din Sfantu Gheorghe.
Izvor pe malul Oltului. Nu ma tem, adica da - Ajungand la fata locului, am constatat, ca de fapt izvorul este o captare de apa, zona fiind una de protectie cu regim sever. Muzeul National Secuiesc. Statuia arhitectului se afla in fata cladirii si a devenit simbolul orasului. MNS - Sfantu Gheorghe - Am gasit cutia, chiar daca este amplasata intr-o zona cu foarte multi trecatori.
Biblioteca Judeteana Covasna. Multumesc pentru ascunzis - Am reusit sa gasesc primul geocutia ascunsa la Biblioteca Judeteana Covasna. Biserica reformata fortificata. Aici se ridica singurul monument ramas din evul mediu, biserica reformata cetate, construita la sfarsitul secolului al XV. Multumesc pentru ascunzis - Am fost prima persoana care a gasit geocutia de la biserica reformata fortificata.
Santul din Poiana Berzete. Poiana Berzete este una din cele mai mari pasuni de pe culmea versantului stang al vaii Padureni.

Mestecanisul Reci in limba maghiara - magyarul: Milleniumi fenyves Rétyi Nyír

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Mestecanisul Reci - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ostasul impietrit - De atitea ori am trecut in fata ostasului sus amintit spre Covasna...
 • Monstrul din padure - Acest ascunzis nu este pe teritoriul mestecanisului de la Reci, ci pe cealalta parte a drumului, printre brazi, in padurea vizavi de statuie...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mestecanisul Reci? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Reci
Reci la 2.22 km
GR0604 Reci
Dealul Pivnitele Mari
Dealul Pivnitele Mari la 3.85 km
GR0612 Dealul Pivnitele Mari Moacsa

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.