Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Podul vechi de piatra Sancraiu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Podul vechi de piatra Sancraiu

Podul vechi de piatra Sancraiu | Unde este acest loc?

Podul vechi de piatra Sancraiu..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Podul de piatra Pod inalt Arcada Contrast Pilon Parau Casa din Sancraiu. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Podul vechi de piatra Sancraiu! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Podul vechi de piatra Sancraiu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sancraiu, se afla la 1.15 km distanta.
Cazare

Cazare Sancraiu (Ilieni, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sancraiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.13 km distanta: Stanca Veczer (12 poze). Faimoasa stanca Veczer se afla la aproximativ 3 km sud de satul Ariusd, amplasata pe versantul sudic al locului numit Veczer.
14714766741100
14714766761101
14714766771102
14714766791103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Podul vechi de piatra Sancraiu?
Vila Damokos Akos. La 5.8 km. Biserica reformata fortificata. La 5.9 km. P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural. Multumesc pentru ascunzis - Am fost prima persoana care a gasit geocutia de la biserica reformata fortificata.
Valcele. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX. Padurea de pini Millennium. Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium. Pinus silvestris - Geocutia amplasata intr-un pinet, actual e cel mai interesant ascunzis din Sfantu Gheorghe. (geoascunzis)
Conacul Damokos. Ariusd. Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd. Cutie noua pe Dealul Ciocas - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe, m-am plimbat prin zona comunei Valcele, satul Ariusd. (geoobiectiv cu geocutie)
Castelul Szentkereszty. Accesul de la drumul principal se face pe o alee, langa un sir de plopi.
Sugas Bai. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat. Balta Cismasu Harman. Stanca Veczer. Culmea Veczer, arie naturala protejata, se afla langa localitatea Ariusd. Crapatura din Stanca Veczer - Ajungand la fata locului, adevarata provocare a fost escaladarea crapaturii. (geoascunzis)

Podul vechi de piatra Sancraiu in limba maghiara - magyarul: Régi kőhíd Sepsiszentkirály

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Podul vechi de piatra Sancraiu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • O adevarata bijuterie ascunsa - Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Podul vechi de piatra Sancraiu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Buncarul de razboi
Buncarul de razboi la 2.29 km
GR0249 Buncarul de razboi
Panorama Sfantu Gheorghe
Panorama Sfantu Gheorghe la 3.23 km
GR0732 Panorama Sfantu Gheorghe

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.