Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Statuia marelui povestitor Benedek Elek - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Statuia marelui povestitor Benedek Elek

Statuia marelui povestitor Benedek Elek | Unde este acest loc?

Statuia marelui povestitor Benedek Elek..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Parcul din fata scolii Statuia de pe banca Din spate Biserica reformata. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Statuia marelui povestitor Benedek Elek! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Statuia marelui povestitor Benedek Elek si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Batanii Mici, se afla la 0.03 km distanta.
Cazare

Cazare Batanii Mici (Batani, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Batanii Mici, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 11.19 km distanta: Pilisca Mare - Baile Tusnad (24 poze).
14714706211100
14714706241101
14714706271102
14714706281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Statuia marelui povestitor Benedek Elek?
Inima fagului. Deasupra vaii paraului Pastravului, aproape de izvorul cu apa minerala, gasim mai multi fagi. (geoascunzis)
Izvorul din paraul Pastravului. Baile vechi au disparut in secolul al 18. Paraul Pastravului in intuneric - Cand am ajuns in Ozunca Bai era deja intuneric. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cimitirul din Bodvaj. In cimitirul coloniei din Bodvaj, in anul 2011 s-a organizat o actiune de igienizare si restaurare a cimitirului, cand au fost restaurate 8 morminte din cele gasite. Obstacol diluvial - Cu ocazia unei drumeții ce viza Vf. (geoobiectiv cu geocutie)
Furnalul Bodvaj. Nu este cunoscuta data inceperii topirii minereului de fier in Bodvaj. (geoascunzis)
Loc pentru picnic. Am ajuns la Furnalul Bodvaj cu ocazia unui traseu mai lung, cu plecare din capatul nordic al satului Herculian, ce a vizat, in principal, cucerirea Varfului Cucu. Gasitorul numarul zero - In ziua aceea amenajam geoascunzisuri in valea paraului Bradul Mare, iar dimineata devreme am reascuns geocutia de la furnal, disparuta cu mult timp in urma.
Stanca Capul de om. Pe valea paraului Bradul Mare, la aproximativ 230 m nord de furnalul Bodvaj, la marginea drumului, vom gasi o interesanta stanca, de culoarea verde.
Apa minerala Buzgo. Apa minerala Buzgo se afla in bazinul hidrografic al vaii paraului Bradul Mare.
Biserica reformata din Talisoara. Cutie disparuta cu ocazia unor lucrari - Eram intr-o excursie in valea Cormosului, in drum spre casa am trecut pe langa biserica reformata din Talisoara. Fag sub Murgul Mare. Pe partea nordica a muntelui Murgul Mare, aproape de padure, pe pasune, putem vedea un fag cu circumferinta de 3,6 m.
Izvorul Ozunca. Loc de odihna degradat - Au trecut mai mult de 5 ani de la ultima gasire a geocutiei ascunse aici, ascunzisul se afla poate in locul cel mai frecventat al statiunii, astfel nu am venit cu prea multe sperante.

Statuia marelui povestitor Benedek Elek in limba maghiara - magyarul: Benedek Elek nagy mesemondó szobra

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Statuia marelui povestitor Benedek Elek - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • O banca ca in povesti - Nu am putut sa caut linistit...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Statuia marelui povestitor Benedek Elek? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Moara de apa
Moara de apa la 0.13 km
GR2564 Moara de apa Batanii Mici
Izvorul de apa minerala Rezes
Izvorul de apa minerala Rezes la 1.77 km
GR2565 Izvorul de apa minerala Rezes

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.