Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica catolica Sfantul Anton din Padua - Ciceu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica catolica Sfantul Anton din Padua - Ciceu

Biserica catolica Sfantul Anton din Padua - Ciceu | Unde este acest loc?

Biserica romano-catolica din Ciceu, monument istoric si arhitectural, a fost sfintita cu hramul Sfantului Anton de Padua in 1783. Pelerinajul anual are loc in ziua de 13 iunie...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cladirea bisericii Clopotnita Pietre funerare orizontale Cruci din piatra Poarta cimitirului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica catolica Sfantul Anton din Padua Ciceu! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica catolica Sfantul Anton din Padua - Ciceu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ciceu, se afla la 0.23 km distanta.
Cazare

Cazare Ciceu (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Ciceu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.42 km distanta: Piatra Tabulata Siculeni - Muntii Harghita (16 poze).
14714769161100
14714769171101
14714769201102
14714769211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica catolica Sfantul Anton din Padua Ciceu?
Fantana Fontana. In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa. (geoascunzis)
Biserica catolica. La 4.4 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica din Garciu. Este una din cele mai vechi cladiri din fostul Scaun al Ciucului, monumentul dateaza din secolul al XIII-lea. Din a doua incercare - De aceasta data am mers direct - conform indicatiilor si fotografiei - la ascunzis, gasind si cutiuta, aflata in buna stare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica catolica. Distanta pana la Miercurea-Ciuc este de numai 5 km. La Pauleni-Ciuc publicitate nu mai e - De sus, de pe promontoriul pe care este cocotata cocheta biserica a Paulenilor, am urmarit joaca, din curtea scolii de jos, a doi sateni costumati in stravechi straie de luptatori mongoli, ce-i invatau pe copii sa traga cu arcul. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ciotul plopului negru. In Toplita-Ciuc, suburbia orasului Miercurea Ciuc, la aproximativ 100 m de conacul Lázár, putem vedea un plop negru cu circumferinta de 4 m.
Conacul Lazar. Conacul Lazar - Toplita-Ciuc, Miercurea Ciuc.
Cariera de nisip si pietris. La 4.7 km. Am gasit locul cu ocazia unei ture cu bicicleta, din intamplare.
Capela de pe muntele Bogat. Din centru, pe traseul DJ 124 spre est putem ajunge la Satu Nou, Vacaresti si Mihaileni.
Panorama Ciucului. Inainte de intrarea in orasul Miercurea Ciuc dinspre Odorheiu Secuiesc, dupa intersectia catre localitatea Ciba, luand-o catre stanga pe drumul pietruit catre biserica romano-catolica de pe deal, puteti avea parte de panorama deosebita a Depresiunii Ciucului. Panorama Ciucului - Locatie ce indeamna la relaxare.
Basorelieful palpabil. La 5.2 km. Basorelieful palpabil Sumuleu Ciuc se afla vizavi de biserica franciscana, in parcarea amenajata de pe cealalta parte a drumului.

Biserica catolica Sfantul Anton din Padua Ciceu in limba maghiara - magyarul: Páduai Szent Antal római katolikus templom Csíkcsicsó

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Biserica catolica Sfantul Anton din Padua
 • Localizare pozitie pe harta Ciceu
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Ciceu si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica catolica Sfantul Anton din Padua? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Terenul de airsoft
  Terenul de airsoft
  Terenul de airsoft si paintball din Ciceu.
  Monumentul Siculicidium
  Monumentul Siculicidium
  De numele localitatii Siculeni sunt strans legate evenimentele din 1764, cand, ca urmare a refuzarii inrolarii in armata austriaca peste 200 de secui au fost macelariti.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.