Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Cetatea Ciceu

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Cetatea Ciceu

Cetatea Ciceu

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cetatea Ciceu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Ciceu:

Zid
Zid
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Panorama
Panorama
Ziduri
Ziduri

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Ciceu!

Vizitati Cetatea Ciceu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Ciba, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,71 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Stanca Kossuth Harghita-Bai

Stanca Kossuth Harghita-Bai la 3,3 km
Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski. Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth.
Izvorul Piricske Muntii Harghita

Izvorul Piricske Muntii Harghita la 4,4 km
Acest drum m-a intrigat de multa vreme.
Piatra Tabulata Siculeni

Piatra Tabulata Siculeni la 4,7 km
Am ajuns la Piatra Tabulata urcand din Siculeni si tintind Varful Madaras.
Parcul de aventura Balu Harghita Bai

Parcul de aventura Balu Harghita Bai la 4,8 km
Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Am pus in geocutie un GeoKret, Mareszka 4. E o buna alternativa la Parc Aventura din Brasov unde e mult mai aglomerat.
Vallato Harghita-Bai

Vallato Harghita-Bai la 4,9 km
Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit.
Gura de mina Baile Harghita

Gura de mina Baile Harghita la 5,6 km
Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual. In jurul statiunii gasim mai multe halzi de steril, rezultate din depozitarea reziduurilor din exploatare.
Lacul Nimanui Miercurea Ciuc

Lacul Nimanui Miercurea Ciuc la 6,2 km
Putini stiu, dar langa Miercurea Ciuc se afla un lac destul de mare. Lacul Nimanui se gaseste la vest de oras, si este locul preferat al pescarilor din localitate.
Cetatea Bufnitei Harghita Bai

Cetatea Bufnitei Harghita Bai la 6,4 km
Imediat dupa ce am aflat despre aceasta geocutie, am pornit in cautarea ei.
Biserica catolica Sfantul Anton din Padua Ciceu

Biserica catolica Sfantul Anton din Padua Ciceu la 6,6 km
Biserica romano-catolica din Ciceu, monument istoric si arhitectural, a fost sfintita cu hramul Sfantului Anton de Padua in 1783. Pelerinajul anual are loc in ziua de 13 iunie.
Pasul Vlahita

Pasul Vlahita la 6,8 km
Am trecut de foarte multe ori pe langa acest loc.
Monumentul Siculicidium Siculeni

Monumentul Siculicidium Siculeni la 6,9 km
Este inutil sa folosesti codul ascunzisului ca titlul comentariului tau. Dupa indepartarea pietrelor din teava balustradei a monumentului.
Terenul de airsoft Ciceu

Terenul de airsoft Ciceu la 7,1 km
Terenul de airsoft si paintball din Ciceu.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cetatea Ciceu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Varful Omu - Muntii Bucegi Cel mai vizitat 2500. Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf. Fotografia cabanei da un indiciu important in localizarea ascunzisului.
  • Cetatea Mereni De la o cetate la alta. Cutia este ingenios ascunsa, dar nu greu de gasit. Pe Munte si Flori sugeram suntarea potecii marcate.
  • Statuia Arcasul - Targu Mures Ascunzis aproape drive-in. Langa parcul din jurul statuii, cei care sosesc cu masina, gasesc o parcare convenabila. Asta bineinteles daca sunt si amatori de o bere irlandeza.
  • Palma lui Dumnezeu - Fundatura Ponorului In loc de dojana. Am fost foarte dezamagit sa nu gasesc geocutia ascunsa aici, deoarece pentru un loc atat de frumos ar fi fost potrivit si sentimentul oferit de gasirea cu succes a unei geocutii. Coordonatele precizate aratau undeva in lunca paraului, iar conform instructiunii ajutatoare geocutia ar trebui sa fie undeva pe un punct de belvedere.
  • Cetatea Tiborc Dupa o plimbare placuta in padure. Deoarece nimeni nu a semnalat inca gasirea geocutiei pe site, am sperat sa ajungem la ascunzis primii. Am ajuns la fata locului, unde am reperat cu usurinta ascunzisul.
  • Palatul Brukenthal - Avrig Concediu. In cadrul concediului, in drum spre Moieciu de Sus, impreuna cu prietenii nostri din Satu Mare (Corina si Puiu) ne-am oprit la Palat sa bem o cafea si sa ne racorim cu o socata la umbra pomilor seculari. Pentru scurt timp am evadat in spatele Palatului in cautarea cutiei si am avut norocul sa o gasesc si sa o loghez.
  • Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti Dansand cu serpii. Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Ciceu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 14 zile!