Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Hanul Suparatoarea Nevestelor - Lueta - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Hanul Suparatoarea Nevestelor - Lueta

Hanul Suparatoarea Nevestelor - Lueta | Unde este acest loc?

Hanul Suparatoarea Nevestelor se afla la intersectia drumurilor care vin dinspre Baile Chirui, Selters, respectiv Lueta. Denumirea in limba maghiara este Asszony-bosszanto csarda. Un nume haios, care este ales si ingenios...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrarea Dinspre parau. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Hanul Suparatoarea Nevestelor Lueta! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Hanul Suparatoarea Nevestelor - Lueta si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Minele Lueta, se afla la 2.75 km distanta.
Cazare

Cazare Minele Lueta (Vlahita, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Minele Lueta, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.77 km distanta: Baile Chirui (6 poze).
1471473620980
1471473624981
1471473628982
1471473632983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Hanul Suparatoarea Nevestelor Lueta?
Ruinele forjei. Ciocanul hidraulic pentru prelucrarea fierului, construit aici, a functionat pana in anii 1990.
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Via ferrata Soim Calator. Putem admira privelistea si flora peretilor de stanca. (obiectiv interesant cu geocutie)
Surducul Varghisului. Cu fenomene exo- si endocarstice, urme ale asezarilor preistorice, o bogata fauna si flora, si o deosebita frumusete peisagistica. Pesteri, ursi si lilieci - Zona este o adevarata cutie plina de surprize.
(obiectiv turistic cu geocutie) Baile Homorod. Baile Homorod lies at an altitude of 740-760 m in the valley of Nagy-Homoród river and the Fürdo brook. Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie.
Belvedere. La 8.2 km. Stancile sunt spectaculoase si de jos, iar de sus avem o priveliste deosebita.
Fagul tunel Judetul Harghita. Pasul Vlahita. Este soseaua care desparte Harghita Centrala de Harghita de Sus, pe care traverseaza drumul national ce asigura legatura intre cele doua regiuni, ale Odorheiului si a Ciucului. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia.

Hanul Suparatoarea Nevestelor Lueta in limba maghiara - magyarul: Asszony-bosszantó csárda Lövéte

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Hanul Suparatoarea Nevestelor
 • Localizare pozitie pe harta Lueta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Lueta si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Hanul Suparatoarea Nevestelor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Baile sarate de la stufaris
  Baile sarate de la stufaris
  Baile sarate de la stufaris Nadasszeki sosfurdo sunt bai traditionale, care se afla pe valea Varghisului, la sud-vest de Selters.
  Izvoarele de apa minerala Selters
  Izvoarele de apa minerala Selters
  Apa minerala a izvoarelor Selters este carbogazoasa, alcalina, si putin sarata - seamana din punct de vedere al gustului si efectelor benefice cu celebra apa minerala din Niederselters, Germania.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.