Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Pasul Vlahita - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pasul Vlahita

Pasul Vlahita | Unde este acest loc?

Pasul Vlahita este o coama la o altitudine de 980 m, este situat pe DN 13A la 36 km de la Odorheiu Secuiesc si la o distanta de 16 km de la Miercurea Ciuc. Este soseaua care desparte Harghita Centrala de Harghita de Sus, pe care traverseaza drumul national ce asigura legatura intre cele doua regiuni, ale Odorheiului si a Ciucului...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Trei cruci 1 Trei cruci 2 Monumentul. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pasul Vlahita! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pasul Vlahita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 4.66 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.88 km distanta: Hargita 50 km (36 poze).
14714729711100
14714729721101
14714729741102
14714729751103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pasul Vlahita?
Piatra Colibei. Eskimo's Friend: The Birdie - Am scos azi din geocutie TB Eskimo's Friend: The Birdie. (obiectiv turistic cu geocutie) Mofeta. Mofeta - Harghita-Bai.
Izvorul Lina. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Soimului. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul.
Ciuperci de piatra. Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra.
Tinovul Luci. Tinovul Luci este o mlastina oligotrofa, situata pe creasta Muntilor Harghita pe un platou situat la vest de cumpana apelor, avand suprafata de 273 hectare.
Varful Harghita Ciceu. Cascada Surduc. Acest loc, cu aspect de chei, se afla la nord-est de satul de vacanta Selters (Szeltersz).
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Pasul Vlahita - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia...
 • Ascunzis drive-in - Am trecut de foarte multe ori pe langa acest loc...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pasul Vlahita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvorul Piricske
Izvorul Piricske la 2.71 km
GR2559 Izvorul Piricske Muntii Harghita
Gura de mina
Gura de mina
Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.