Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Statuia Sfantul Nicolae - Gheorgheni

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Statuia Sfantul Nicolae - Gheorgheni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Intrarea pesterii Banita pestera Bolii
Intrarea pesterii
Leu 1 Zoo Targu Mures
Leu 1
Lacul Suta 4 Lacul Suta Miercurea Ciuc
Lacul Suta 4
Turn 1 Benic
Turn 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Statuia Sfantul Nicolae Gheorgheni!

Statuia Sfantul Nicolae - Gheorgheni.. Vizitati Statuia Sfantul Nicolae - Gheorgheni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Gheorgheni, se afla la 0,43 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Gheorgheni: 4
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Statuia Sfantul Nicolae Gheorgheni?
(detalii dupa autentificare)
Liceul Salamon Erno Judetul Harghita la la 250 m. Biserica Sfantul Nicolae - Gheorgheni la la 290 m. Biserica armeneasca Gheorgheni Judetul Harghita la la 600 m. Biserica Sfantul Stefan - Gheorgheni la la 860 m. Clopotnita I - Gheorgheni la la 1,2 km. Moara de apa Tinka la la 1,3 km. Clopotnita Strada Stejarului - Gheorgheni la la 1,3 km. Gradina Csiky - Gheorgheni la la 1,5 km. Gara Gheorgheni la la 2 km.
Capela Sfanta Inima Gheorgheni la la 2,8 km.
In fata bisericutei statea o pereche de indragostiti.
Capela Sfanta Ana Gheorgheni la la 3,2 km.
Trambulina sarituri schi Valea Stramba la la 3,7 km.
Odinioara au fost organizate aici campionate nationale, chiar si concursuri internationale.
Fagul Inalt Gheorgheni la la 4,2 km. Biserica catolica Chileni la la 4,7 km. Partia veche de schi Gheorgheni la la 5 km.
Fantana Cerbul la la 5,5 km.
Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.
Castelul Lazar Lazarea la la 6,2 km.
Vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata.
Clopotnita Lazarea la la 6,9 km. Biserica catolica Suseni la la 7 km.
Pestera Sugau Muntii Giurgeu la la 7,2 km.
Am gasit geocutia. Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. Inainte de a intra in pestera am cautat geocutia.
Varful Pricske la la 8,2 km. Izvorul Oltului la la 8,5 km.
Izvorul Muresului Arama Neagra la la 10,1 km.
Pe varful Fagul Mures trecem pe langa o stana, apoi langa un izvor imprejmuit cu gard.
Clopotnita Tincani Izvoru Muresului la la 11,4 km.
Am fost motivati in cautarea cutiei de imaginea vechii clopotnite unde se afla ascunzisul.
Belvedere Veresvirag Ciumani la la 11,7 km.
Suseni, aflat la 3 km este o mica localitate care - împreuna cu Paraul Sumuleului - a aparut din casele construite de-a lungul timpurilor de locuitorii Ciumanului în apropierea padurilor si pasunilor montane.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Statuia Sfantul Nicolae
  • Localizare pozitie pe harta Gheorgheni
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz: Am cucerit fortareata - Inca un obiectiv interesant de pe Piatra Soimului pe care il stiam de mult. Am dat surprinzator de repede peste ascunzis.
  • Manastirea Cerbu: Scorburi fara cutie, dar pline cu furnici - Cred ca am gasit copacul despre care se vorbeste in informatia ajutatoare, a se vedea poza atasata, dar toate scorburile erau goale. Scorbura de la baza copacului avea si o piatra langa, probabil folosita pentru camuflare.
  • Rapa Rosie: Zona foarte interesanta - Am gasit cutia, multumesc.
  • Lacul Vulturilor - Muntii Siriului: Cuibul Vulturilor - Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului.
  • Cetatea Zanelor - Covasna: Pinochio redivivus - Destul de greu de gasit cutia in noile conditii de mediu constatate. Vegetatia cumplit de bogata care acopera totul.
  • Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare: Un alt drum de acces la iaz - Venind dinspre Onesti, am ratat intersectia recomandata in descriere. Am luat-o la stanga in punctul N 46.
  • Varful Papusa: Travel Bug-ul de pe Varful Papusa - Poti contacta pe com persoana care a plasat travel bug-ul in cutia de pe varful Papusa, sa logheze travel bug-ul in geocutia in care il vei pune tu. Astfel se asigura continuitatea urmaririi acestui travel bug.
  • Trophaeum Traiani: Simpatica cutie - Am trecut din nou pe la monument. De data asta am vizitat si cetatea, si monumentul si muzeul.
  • Padurile biciclistilor - Snagov: Nice - Nice.
  • Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa: Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui - In iunie 2013 am ascuns in acest loc o geocutie, ascunzisul fiind chiar in palaria troitei. Era o geocutie mai speciala, fara cutie, doar un creion si un carnetel ambalat intr-o pungulita inchisa ermetic.
  • Piatra Gaurita - Talisoara: Gaura cu plin - La intoarcere din fructuoasa (si din punct de vedere geotrekking) drumetie de pe dealurile Varghisului (de fapt, in Muntii Persani). Am avut timp sa deviem trei sferturi de kilometru din soseaua Varghis-Talisoara.
  • Universitatea Babes-Bolyai: Duminica dupa masa - Felicitari pentru ascunzis. Este un loc foarte ingenios.
  • Viscri: Viscri - Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16. Am reusit totusi sa vizitez biserica si sa fac cateva poze frumoase.
  • Aleea Sfanta Ana - Baile Tusnad: Ultima zi din Tusvanyos - Si in timpul pregatirilor de plecare, ma opresc si aici. Vineri seara, alaturi de trekkingklub, n-am putut s-o caut, pur si simplu era prea multa lume, deh, concert.
  • Patru case: Ascunzis de tranzit - Ascunzisul e localizat la marginea drumului judetean 121, Targu Secuiesc - Covasna. In stare excelenta, aflandu-se, astfel, in calea oricarui geocacher ce ataca zona Covasna.
  • Cetatea feudala Salasu de Sus: Cetate - Am ajuns in acest loc, am vizitat cetatea. Pacat ca nu este pusa in evidenta.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Valea Uzului: Atractie turistica - Locatia este situata intr-o zona de atractie turistica. Amenajarea microhidrocentralelor nu a afectat peisajul, dar nici nu a electrificat zona.
  • Salina Turda: Salina Turda - In momentul vizitarii salinei, nu am stiut ca exista o cutie in acest loc, dar cele vazute m-au incantat si consider acest loc o realizare a statului roman, fiind unica in tara. Asa cum este reamenajata, atrage foarte multi turisti si nu numai romani, ci din toate colturile lumii.
  • Biserica Saciova: Gasita in ziua ascunderii - Am gasit acest ascunzis in ziua ascunderii, pe baza coordonatelor primite de la cel care a ascuns geocutia.
  • Piatra Cetii: Fluier rosu - Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Asa ca cine nu are sa-i foloseasca.
  • Cloasterf: Usor de gasit - Dupa o mica deviere de la soseaua nationala.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Am gasit ascunzisul - La prima cautare, am crezut ca lipseste cutia, dar era doar alunecata foarte adanc in scorbura. Inainte de a repune cutia, am asezat cateva pietre in fundul scorburii, cu scopul de a evita o noua alunecare in jos.
  • Cheile Borzesti: Zona este rezervatie naturala - Intr-o splendida zi de toamna am facut o excursie cu bicicleta in Cheile Borzesti. In jurul orei 14:00 am gasit aceasta geocutie.

Ai ajuns in Gheorgheni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Statuia Sfantul Nicolae? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.