Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Drumul Transharghita - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Drumul Transharghita

Drumul Transharghita | Unde este acest loc?

Drumul Transharghita..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Transharghita 1 Transharghita 2 Transharghita 3 Transharghita 4 Transharghita 5 Transharghita 6. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Drumul Transharghita! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Drumul Transharghita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Harghita-Bai, se afla la 6.1 km distanta.
Cazare

Cazare Harghita-Bai (Miercurea Ciuc, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Harghita-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.37 km distanta: Piatra Mica a Bufnitei - Harghita Madaras (18 poze).
14714760851100
14714760861101
14714760891102
14714760921103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Drumul Transharghita?
Via ferrata Pericolul Caprei. Prima data pe un traseu de via ferrata - Am parcurs drumul ce leaga localitatea Izvoare (dinspre Zetea, respectiv Sub Cetate) de statiuna Harghita Madaras, pe un drum, care vara arata ca un rau secat, plin cu stanci. (atractie turistica si geocutie) Cetatea Bufnitei. Harghita - Peisaj perfect, un pic greu de urcat, dar merita efortul. (obiectiv turistic cu geocutie) Mofeta. Mofeta - Harghita-Bai.
Vallato Judetul Harghita. Izvoarele statiunii Harghita-Bai - Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit. (obiectiv turistic cu geocutie) Partia Csipike. Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai. Partia Csipike - Harghita-Bai - Vin de 8 ani in zona, cunosteam izvoarele Vallato si Csipike, dar nu stiam de acesta, desi e foarte aproape de partia mica. (geoobiectiv cu geocutie)
Gura de mina. Pe teritoriul statiunii Baile Harghita a functionat in trecut o exploatare subterana de caolin, care in 2018 a intrat in faliment, si a fost inchisa gradual.
Cetatea Racu. Ruinele Cetatii Paganilor se afla la vest de vatra satului Racu, la 7 km, pe un pisc aflat la altitudinea 1273 m. Revalorizare - Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata, pe care il vom descrie curand pe site-ul muntesiflori.
Parcul de aventura Balu. La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Piatra Tabulata. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior. Muzeu forestier la Stogul de Piatra - Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni.
Stanca Kossuth. La 7.4 km. Ascunzis impenetrabil iarna - Desi mai fusesem pe stâncă, tot iarna, am mai ajuns încă o dată pe ea ieri, acum cu gândul să găsesc și geocutia.

Drumul Transharghita in limba maghiara - magyarul: Transzhargita

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Drumul Transharghita - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Transharghita - Am trecut pe Transharghita cu un ARO...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Drumul Transharghita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Muntele Mihai
Muntele Mihai
Pe versantul nordic al muntelui Mihai se afla o partie de schi, de categorie grea, dotata cu teleschi.
Piatra Mica a Bufnitei
Piatra Mica a Bufnitei la 2.36 km
GR0629 Piatra Mica a Bufnitei Harghita-Bai

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.