Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc

Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc | Unde este acest loc?

Varful Ciomatu Mare (1301 m) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc. Domina craterul vulcanic in care se afla Lacul Sf. Ana...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Refugiul distrus de pe Ciomatul Mare Vf. Ciomatul Mare Pe Vf. Ciomatul Mare Varf impadurit fara priveliste Inscriptia primului gasitor Refugiul daramat. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Ciomatu Mare Muntii Bodoc! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 2.58 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.81 km distanta: Tinovul Mohos (4 poze).
1471474096980
1471474097981
1471474098982
1471474103983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Ciomatu Mare Muntii Bodoc?
Izvorul din santul Komlos. Santul Komlos, care delimiteaza statiunea balneara Baile Tusnad, inglobeaza mai multe izvoare. Geocutie noua la izvor - Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani, era si timpul pentru reamenajare. (geoobiectiv cu geocutie)
Izvoarele Apor si Mikes 1. Ce faci cand astepti? - Cand astepti sa se umple o sticla de 5 litri la izvor, ce altceva poti sa faci? Sa te plictisesti? Nici vorba. Izvoarele Apor si Mikes 2. Izvoare cu ape minerale - La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas. (obiectiv turistic cu geocutie) Vila Anna Baile Tusnad Judetul Harghita. Ascunzis compromis - Ajungand la fata locului, nu puteam sa-mi inchipui, oare unde ar putea fi ascunzisul? In cladirea vizavi de vila Anna, un grup de fete tineau un curs de aerobic, sau dans modern? Copiii din vila erau tot timpul pe strada, pe balcoane, in geamuri. (obiectiv turistic cu geocutie) Parcul Pompierilor. Cu placere - Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective. (obiectiv turistic cu geocutie) Baia Saracilor. La 2.5 km. In Baile Tusnad, pe panta terasei de deasupra lacului Ciucas, se afla baia populara Baia Saracilor, sau Preotilor. Ruinele statiunii - Dupa Parcul Pompierilor am coborat spre ruinele de Baia Saracilor, Cum putin mai jos a rasarit un centru wellness modern, dar cu preturi nu tocmai mici, s-ar deduce ori ca statiunea nu mai are saraci, ori ca de sanatatea lor nu se mai preocupa nimeni.
GK Hotel Szent Kristof. GeoKrety Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul.
Aleea Sfanta Ana Judetul Harghita. Aleea Sfanta Ana, Baile Tusnad. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Lacul Ciucas. Astazi langa lacul Ciucas gasim restaurantul Stanca Soimilor, care dispune pe langa restaurant si de o terasa amenajata intr-un cadru natural si un octogon intr-un cadru deosebit, in mijlocul lacului. Frozen... pictures - Au inghetat pana si.

Varful Ciomatu Mare Muntii Bodoc in limba maghiara - magyarul: Nagy Csomád-csúcs

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Ciomatu Mare
  • Localizare pozitie pe harta Muntii Bodoc
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate...

Ai ajuns in Muntii Bodoc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Ciomatu Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Capela Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana la 0.72 km
GR0332 Capela Sfanta Ana
Copacul lui Tarzan
Copacul lui Tarzan
Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.