Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Locul fosilifer Dealul Repedea - Barnova

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Locul fosilifer Dealul Repedea, Barnova ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Locul fosilifer Dealul Repedea - Barnova - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Parcul dendrologic 3 parc dendrologic Brancovenesti Kemeny
Parcul dendrologic 3
2653 Odorheiu Secuiesc capela Isus
2653
Mantuitorul Isus Hristos Lunca Asau Stramtura Comanestiului izvor fantana troita
Mantuitorul Isus Hristos
5649 Racos castelul Sukosd Bethlen
5649
In lumina diminetii Harman biserica fortificata saseasca
In lumina diminetii
Inca in intuneric Vama Veche usa
Inca in intuneric
Mai inalt decat stalpul electric Turia parc Arpad stalp secuiesc
Mai inalt decat stalpul electric
Sala Cavalerilor Lazarea castel Lazar
Sala Cavalerilor
Ruinele in decembrie Cetatea Balvanyos
Ruinele in decembrie
Aninoasa
Aninoasa
Fara scaune Masa uriasilor paraul Minei
Fara scaune
Loc pentru odihna Cascada Szökő Seche Paraul Saritor
Loc pentru odihna

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Locul fosilifer Dealul Repedea Barnova!

>>> Vizitati Locul fosilifer Dealul Repedea - Barnova si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Pietraria, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,87 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Locul fosilifer Dealul Repedea Barnova?
(detalii dupa autentificare)
Podul Trancu Iasi la 8,1 km
Podul Trancu se afla in Iasi, peste raul Bahlui, la jumatatea distantei dintre Podul din Tudor Vladimirescu si Podul Ros. Actualul pod, lung de 40 m si lat de 6 m, este o pasarela din beton, care inlocuieste vechiul pod din lemn, folosit timp de 75 de ani.
Tiki Village Iasi la 9 km
Tiki Village este un mic sat de vacanta la marginea Iasiului, situat in coltul sudic al lacului Venetia (Ciric 3). Tiki Beach este un amestec intre Delta Dunarii si o plaja de pe litoral.
Podul de piatra peste Bahlui Iasi la 9,3 km
Podul de piatra peste Bahlui, din Iasi, a fost construit la inceputul secolului al XIX-lea. Langa podul vechi, in a doua jumatate a secolului al XX-lea, a fost construit un pod nou din beton, cu trafic rutier, pietonal, si peste care circula si tramvaie.
Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare la 39 km
Monument de arhitectura medievala, podul de piatra din satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, a fost construit in secolul al XVII-lea, in anul 1636. Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B.
Manastirea Plopana la 54,6 km
Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale.
Podul medieval Zlodica Ceplenita la 61,9 km
Monument istoric, podul de piatra din satul Zlodica, comuna Ceplenita, a fost construit in secolul al XV-lea. Podul din piatra de rau cioplita, care traverseaza raul Zlodica, are o lungime de 25-30 m si o latime de 6 m.
Manastirea Sfanta Olga la 64,4 km
Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei. Cea mai inalta.
Biserica Faghieni Izvoru Berheciului la 68,1 km
Este o bisericuta de lemn documentata din 1930, probabil mai veche. Faghieni este un mic sat ce apartine comunei Izvoru Berheciului.
Picturi murale Bacau la 80 km
In cadrul unui proiect de regenerare urbana prin arta stradala, au fost schimbate zidurile gri a zeci de cladiri din orasul Bacau. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.
Stanca cu chip de om de la Serbesti la 85,2 km
Stanca Serbesti prezinta forme interesante, printre care putem aminti Chipul uriasului culcat, Mosul adormit si Fereastra din perete. Stanca cu chip de om de la Serbesti este o rezervatie naturala geologica, declarata monument al naturii.
Biserica de lemn Luncani la 85,2 km
O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug. Cutia era un pic descoperita, dar in stare buna. Buna, am ajuns la biserica, am cautat in scorburile a 2-3 nuci ce pareau a fi cel descris, dar nu am avut noroc.
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani la 86,8 km
In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri. La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii.
Manastirea Carmelitana din Luncani la 86,9 km
Am fost pe punctul de a abandona cautarea. La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga. Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani.
Capela Calvar Luizi-Calugara la 87,6 km
Capela de pe acest deal, are hramul Coborarea Duhului Sfant, acelasi cu al partii centrale a satului Luizi-Calugara. Dealul Calvar domina dinspre vest comuna Luizi-Calugara.

Capela de pe acest deal, cu hramul Nasterea Sfantul Ioan Botezatorul, ca al catunului Suhard al comunei, a fost ridicata in 1932. Dealul Sinislau delimiteaza spre sud teritoriul comunei Luizi-Calugara.
Valori naturale - Judetul Iasi
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Locul fosilifer Dealul Repedea
  • Localizare pozitie pe harta Barnova
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Iasi, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Lacul Mierlei - Sovata Bomboane tictac cu gust de portocala. Exista o multitudine de alei si poteci, marcate si nemarcate, in padurea in care afla lacurile Sovatei. Am incercat sa leg noile geoascunzisuri intr-un circuit, cu pornirea de la lacul Tiroli-Tineretului, unde mi-am lasat masina intr-o parcare neamenajata si gratuita.
  • Varful Tuguiata - Podisul Babadagului Spre, incotro vrei. Avand in vedere ca veneam de la dealul cu bujori de langa satul Atmagea. Nu am mai ocolit pana la cimitirul turcesc Iaila, si am luat-o direct din Atmagea pe un drum de caruta, de-alungul padurii.
  • Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna Surpriza din ascunzis. Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare. Pe drumul principal din Targu Ocna o tablita indicatoare ne arata directia spre salina.
  • Mestecanisul Reci Ostasul impietrit. De atitea ori am trecut in fata ostasului sus amintit spre Covasna. Am gasit si geocutia de mai multe ori, asa ca era si timpul sa anunt si pe acest site.
  • Izvorul Bufnitei si Baile de la Olteni Fantina secata. Fantina exista dar fara apa. Pacat, pentru ca apa fantanii continea radioactivitate naturala ridicata (rara).
  • Stejarul din Valea Cozluk - Muntii Macinului O minunatie de stejar. Desi nu am gasit geocutia, este o minunatie de copac pe care te bucuri ca l-ai gasit. Il admiri si te bucuri de umbra coroanei lui.
  • Cimitirul eroilor - Zencani Informatii despre Zencani-Toplita. Cimitirul Zencani, cartier al Toplitei si-a luat numele de la dealul sub care se afla. Are in cuprins o parcela unde sunt inmormantati pacientii spitalului de campanie nr 1305, mutat din Sibiu la Toplita in toamna anului 1916.

Ai ajuns in Barnova si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Locul fosilifer Dealul Repedea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 3 zile!