Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures

Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures | Unde este acest loc?

Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, renumita pentru apele sarate si namolul mineral, este cunoscuta inca din anul 1880. Exista aici un mic bazin amenajat, alimentat de la un izvor natural de suprafata. Sub denumirile de Gradini sau Fantani sarate, sunt evidentiate si intr-un document din anul 1888...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baile Sarate Sah Bazin Intrare strand Un mic lac Oglinda apei Toamna 1641 Banci Banca cu trei picioare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Sarate Sangeorgiu de Mures! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sangeorgiu de Mures, se afla la 0.6 km distanta.
Cazare

Cazare Sangeorgiu de Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Sangeorgiu de Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 27.18 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Sarate Sangeorgiu de Mures?
Parcul Indragostitilor. Ale tineretii valuri, frumoase amintiri - Am gasit cutia, si am retrait momentele tineretii. Izvorul Secuilor Martiri. La 3.8 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Izvorul Postaret. Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu.
(obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Cornisa. Izvorul Cornisa din Targu Mures se afla langa treptele de beton plasate pe versantul dintre cantina UMF si strada Constantin Romanu-Vivu. (geoobiectiv cu geocutie)
Scena in aer liber. La 4.1 km. Daca in trecut era intr-o stare de degradare avansata, azi scena este renovata. (obiectiv interesant cu geocutie)
Statuia Arcasul. La 4.4 km. Statuia Arcasul, realizata de Kulcsár Béla se afla in Cartierul Cornisa, Targu Mures. Ascunzis aproape drive-in - Langa parcul din jurul statuii, cei care sosesc cu masina, gasesc o parcare convenabila.
Ceasul solar hiperbolic. Ceasul solar hiperbolic este opera sculptorului Dienes Attila si a fost realizata in anii 2001-2002 in tabara de creatie Bolyai. Geocutie inlocuita - Ultimul ascunzis al zilei de miercuri a fost cel de la Ceasul solar hiperbolic din strada Verii.
Cimitirul Eroilor Sovietici. In vecinatate se afla Cimitirul Ortodox si Cimitirul Eroilor Germani. Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici.
Bazinul de acumulare si statia de pompare. Sarut. Movilele lui Ali pasa. Aici, in timpul campaniei otomane, in anul 1662 isi ridica tabara Ali pasa. Pe strada Comorii la movilele cu comoara - Dupa cateva zile cu ploaie, in sfarsit o zi cu soare.
Harta palpabila Judetul Mures. Pe harta palpabila pot fi identificate elementele ansamblului de monumente din cadrul cetatii, zidurile, bastioanele, biserica reformata.
Treptele Rakoczi. Pasajul este alcatuit din 70 de trepte, si a fost realizat de catre mesterul constructor Soos Pal. Raspuns - Am gasit 10 cutiute in oras.

Baile Sarate Sangeorgiu de Mures in limba maghiara - magyarul: Sósfürdő Marosszentgyörgy

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Baile Sarate
  • Localizare pozitie pe harta Sangeorgiu de Mures
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Inainte de concert - Au trecut aproape 3 ani de cand am prezentat aceasta locatie ca punct de interes...

Ai ajuns in Sangeorgiu de Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Sarate? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Sapte Plopi
Sapte Plopi
Sapte Plopi era candva un loc de recreatie foarte indragit de targumureseni.
Weekend Dragon
Weekend Dragon la 3.26 km
GR0765 Weekend Dragon

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.