Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fereastra de sub Casoaia - Androneasa - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fereastra de sub Casoaia - Androneasa

Fereastra de sub Casoaia - Androneasa | Unde este acest loc?

Urmand marcajul punct rosu spre pestera Casoaia lui Ladas, respectiv punctul de belvedere de deasupra stancii, vom observa langa poteca formatiuni interesante de stanca...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fereastra de sub Casoaia Poteca spre Casoaia Abriul din stanca Clepsidra 6021 6025 Clepsidra 2 Abriul Portal Trecatoare Partea insorita. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fereastra de sub Casoaia Androneasa! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fereastra de sub Casoaia - Androneasa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Andreneasa, se afla la 1.53 km distanta.
Cazare

Cazare Andreneasa (Rastolita, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Andreneasa, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Clepsidra, Portalul - Stancariile Casoaiei lui Ladas Androneasa (16 poze).
14714760031100
14714760041101
14714760071102
14714760121103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fereastra de sub Casoaia Androneasa?
Varful Zespezel. La 9.4 km. Varful Zespezel se situeaza in Muntii Gurghiului si are 1279 m altitudine. (geoascunzis)
Varful Salasele. Stanca Soimilor. (obiectiv turistic cu geocutie) Stanca Cetate. Tuclui este denumirea folosita de localnici pentru stanca tuguiata. (obiectiv interesant cu geocutie)
Scaunul Domnului. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada Tihu. Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget.
Varful Tihu. Varful Tihu, 1799 m, este un con secundar ce domina o regiune periferica din flancul sudic al Muntilor Calimani.
Lacul Taul Zanelor. Varful Struniorul. Varful Zurzugau. Varful Bistriciorul. Voi folosi gps-ul - Multumesc! :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.

Fereastra de sub Casoaia Androneasa in limba maghiara - magyarul: Sziklaablak Andrásháza

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Androneasa
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Fereastra de sub Casoaia - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Fereastra - Am trecut si pe aici, facand traseul din jurul pesterii Ladas...

Ai ajuns in Androneasa si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fereastra de sub Casoaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Casoaia lui Ladas
Casoaia lui Ladas
Pesterile de mulaj s-au format in perioada activa a vulcanului Calimani-Gurghiu, in timpul pliocenului, in urma cu 5,3 miloane de ani.
Belvedere Casoaia
Belvedere Casoaia la 0.37 km
GR2673 Belvedere Casoaia Androneasa

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.