Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Secuilor Martiri - Targu Mures - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Izvorul Secuilor Martiri - Targu Mures | Unde este acest loc?

Izvorul Secuilor Martiri din Targu Mures se afla langa monumentul Secuilor Martiri, sub serpentinele drumului...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Secuilor Martiri Targu Mures! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Secuilor Martiri - Targu Mures si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Targu Mures, se afla la 2.16 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Mures (Mures)


Vezi oferte de cazare langa Targu Mures, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 29.96 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Secuilor Martiri Targu Mures?
Bazinul de acumulare si statia de pompare. Bazinul de acumulare numarul 1 si statia de pompare din Targu Mures se afla pe strada Verii, la numarul 4.
Ceasul solar hiperbolic. Geocutie inlocuita - Ultimul ascunzis al zilei de miercuri a fost cel de la Ceasul solar hiperbolic din strada Verii. Cimitirul Eroilor Sovietici. Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. (atractie turistica si geocutie) Zoo Targu Mures. La 1.2 km. Zoo Targu Mures - Ascunzisul era foarte tare. (atractie turistica si geocutie) Bulevardul Cetatii. La 1.2 km. Am gasit-o - Am gasit cu zozo si malna. (obiectiv turistic cu geocutie) Harta palpabila. Macheta cetatii din bronz, realizata pentru nevazatori, se afla langa cladirea muzeului din cetatea Targu Mures.
Treptele Rakoczi. In acest loc a existat un pasaj inca din timpul construirii cetatii premoderne din Targu Mures, care a fost reinnoit in 1902. Raspuns - Am gasit 10 cutiute in oras.
Statuia Ioan de Hunedoara. La 1.3 km. A fost un mare sustinator al crestinatatii, turnul Bisericii din Cetatea Targu Mures fiind construit gratie contributiei sale financiare.
Sarut Judetul Mures. (obiectiv turistic cu geocutie) Monumentul celor doi Bolyai. Monumentul celor doi Bolyai este opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák. Lipsa de ocupatie... - Trecand prin zona, mi-am adus aminte ca am citit despre aceasta cutie si,din fericire, mi-am adus aminte si care era indiciul acestei cutii.
Pictura murala. Sapte Plopi. Sapte Plopi era candva un loc de recreatie foarte indragit de targumureseni.
Casa Turta Dulce Judetul Mures. Casa Vamos se afla pe Piata Trandafirilor la numarul 18, la coltul strazii Bartok Bela.

Izvorul Secuilor Martiri Targu Mures in limba maghiara - magyarul: Sándor János-forrás Marosvásárhely

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Secuilor Martiri
 • Localizare pozitie pe harta Targu Mures
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Targu Mures si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Secuilor Martiri? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul Postaret
  Izvorul Postaret
  Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu.
  Universitatea de Medicina si Farmacie
  Universitatea de Medicina si Farmacie la 0.27 km
  GR2583 Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.