Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pavilioane Time Box - Calugareni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pavilioane Time Box - Calugareni

Pavilioane Time Box - Calugareni | Unde este acest loc?

Pavilioanele Time Box din cadrul Parcului arheologic de la Calugareni se afla la sud-vest de localitate, langa castrul roman si parcul arheologic Calugareni. Cele doua pavilioane au fost proiectate de catre Sagi Gergely, construite in anul 2015, si inaugurate in mai 2016...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Banner Cele doua pavilioane Time Box A se privi din interior Toaleta. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pavilioane Time Box Calugareni! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Pavilioane Time Box - Calugareni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Calugareni, se afla la 0.6 km distanta.
Cazare

Cazare Calugareni (Eremitu, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Calugareni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 6.75 km distanta: Valea Isuica - Varful Becheci (12 poze).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pavilioane Time Box Calugareni?
(obiectiv turistic cu geocutie) Padureni. La 12.7 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Cetatii. Alunul cu comoara de pe Dealul Cetatii - Nu este prima data cand urc pe Dealul Cetatii. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Cariera de nisip Paraul de Jos. Cariera de nisip Paraul de Jos, Campu Cetatii.
Padurea Mociar. Padurea Mociar, dinspre Beica de Sus - M-am apropiat de ascunzis dinspre Beica de Sus. Clopotnita si biserica reformata. Gara Mica. Calea ferata ingusta Targu Mures - Praid a fost construita incepand cu anul 1912, prima garnitura fiind pusa in circulatie in anul 1915. Poza nu ma lamureste - Blocul de culoare gri inchis si de alta forma, care se vede in zoom, nu este acelasi cu blocul de culoare gri deschis din prim planul pozei mele.
Cavitatile de langa Sansimion. Cavitatile-pivnita de langa Sansimion sunt niste cavitati artificiale, sapate in pamant de catre localnici.
Izvorul Nadas. Ori prin aleea ingusta de langa gardul spalatoriei.
Lacul Mierlei. Bomboane tictac cu gust de portocala - Exista o multitudine de alei si poteci, marcate si nemarcate, in padurea in care afla lacurile Sovatei.

Pavilioane Time Box Calugareni in limba maghiara - magyarul: Idődoboz pavilonok Mikháza

[ Sus ↑ ]
Atractii inedite - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Pavilioane Time Box
 • Localizare pozitie pe harta Calugareni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Calugareni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pavilioane Time Box? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Castrul roman
  Castrul roman
  Castrul roman de la Calugareni, avand o suprafata de peste 2 hectare, reprezinta unul din siturile arheologice majore din judetul Mures.
  Cea mai veche poarta secuiasca
  Cea mai veche poarta secuiasca
  Poarta bisericii si manastirii franciscane din Calugareni, ridicata in 1673, a fost cea mai veche poarta secuiasca ramasa in picioare, pana in anul 1930.

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.