Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cascadele Izvoras - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cascadele Izvoras

Cascadele Izvoras | Unde este acest loc?

Cascadele Izvoras..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cascada Izvoras Opreste aici Loc potrivit pentru parcare Prima cascada Cascada nr. 2 Cascada nr. 3 Cascada nr. 4 Izbucul Izvoras Cascada laterala. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascadele Izvoras! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cascadele Izvoras si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sinaia, se afla la 5.15 km distanta.
Cazare

Cazare Sinaia (Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Sinaia, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.14 km distanta: Muntele Varful cu Dor - Cascadele Vanturisului - Muntii Bucegi (36 poze).
14714701891100
14714701901101
14714701911102
14714701941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascadele Izvoras?
Stanca Sfanta Ana. Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii. (geoascunzis)
Poiana Stanii. La 5 km. Stanca Franz Josef. A fost amenajata la cererea regelui Carol I, cel mai inalt punct al stancii servind ca punct panoramic. Guten tag, Franz Josef ! - Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Cascada Sapte Izvoare. Parcul Dimitrie Ghica.

Cascadele Izvoras in limba maghiara - magyarul: Izvoras-vízesések

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascadele Izvoras
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • La cascadele Izvorasului - Daca prima parte a văii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta până la prima cascadă, poteca parcă e alta...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascadele Izvoras? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cascada din Vale
Cascada din Vale
Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor.
Poteca de sub Coltii lui Barbes
Poteca de sub Coltii lui Barbes
Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu.

Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.