Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Hosman - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Hosman

Hosman | Unde este acest loc?

Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu. Apartine de comuna Nocrich. In documentele vechi, localitatea este numita cand Holzmenia, cand Holzmengen, cand Holczmang, nume care ar putea veni de la holz (lemn) si mangi (multime), adica o gramada de lemne...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre biserica din Hosman 1 Spre biserica din Hosman 2 Intrare Turn cu ceas Zidurile fortificatiei Turnul portii Fortificatie Turnuri 1 Turnuri 2 Turn dupa zid Semibastion. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Hosman! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Hosman si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Hosman, se afla la 0.3 km distanta.
Cazare

Cazare Hosman (Nocrich, Sibiu)


Vezi oferte de cazare langa Hosman, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 26.88 km distanta: Cascada Balea - Muntii Fagarasi (3 poze).
1471471432980
1471471433981
1471471436982
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Hosman?
Chirpar. Chirpar (in germana Kirchberg, in maghiara Kürpöd), este un sat in partea de est a judetului Sibiu, in Podisul Hartibaciului. Gasita - Am gasit cutiuta. (geoobiectiv cu geocutie)
Povestea Calendarului Judetul Sibiu. Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita.
Castelul de lut Valea Zanelor Judetul Sibiu. Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus. (geoascunzis)
Casa Intoarsa. Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig.
Dealul Verde. Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii.
Canionul Mihaileni. Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m. Geocutie lipsa - Din pacate geocutia nu mai e la locul ei.
Forest Cinema. Turnul Falkenhayn. La 18.1 km. Asezarea este situata in partea de nord-est al orasului, despartita de raul Cibin. Falkenhayn inainte de Artmania - Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara. (obiectiv interesant cu geocutie)
Moardas. Rezervatia de stepa Dealul Zackel. La 21.2 km. Accesul se face din DJ14 Sibiu - Slimnic, iar din Slimnic pe drum de tara si poteca inca 2 km.
Turnul Zincarilor. Fostul Turn al Zincarilor sau a Fierarilor a fost construit in secolul XVI si a facut parte din incinta a treia de fortificatii din jurul Sibiului. De doua ori la Turnul Zincarilor - Prima data nu am reusit sa gasesc geocutia. (geoobiectiv cu geocutie)

Hosman in limba maghiara - magyarul: Holcmány

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Hosman
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Hosman? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Marpod
  Marpod
  Marpod (in germana Marpod, Marpolden, Maierpod, in maghiara Márpod) este un sat din judetul Sibiu.
  Vurpar
  Vurpar
  Vurpar (in germana Burgberg, in maghiara Vurpód) este un sat din judetul Sibiu.

  Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.