Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacurile La amurii albi - Dumbraveni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacurile La amurii albi - Dumbraveni

Lacurile La amurii albi - Dumbraveni | Unde este acest loc?

Lacurile La amurii albi - Dumbraveni..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: La amurii albi - 1 La amurii albi - 2 La amurii albi - 3 La amurii albi - 4. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacurile La amurii albi Dumbraveni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacurile La amurii albi - Dumbraveni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Santioana, se afla la 3.3 km distanta.
Cazare

Cazare Santioana (Viisoara, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Santioana, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 43.75 km distanta: Lacul Rák - Porumbenii Mari (15 poze). Lacul Rák (Rac) este situat la 2 km nord de Porumbenii Mari, la altitudinea de 600 m.
14714746111100
14714746121101
14714746131102
14714746161103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacurile La amurii albi Dumbraveni?
Biertan. Biertan se afla intr-o zona deluroasa, la stanga raului Tarnava Mare. Gasita - Am gasit cutia! Mersi. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Brateiu. La 14.7 km. Este resedinta comunei Brateiu. Gasita - Locul e cam sus. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica evanghelica fortificata. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica lutherana. Langa sosea - Dupa o pauza de masa, am luat desertul: am gasit cutia. Biserica lutherana. Castelul Bethlen. Padurea Breite. Pe platoul Breite de langa oras se afla cel mai mare si bine conservat habitat de pajiste impadurita cu stejari multiseculari si goruni din centrul si estul Europei.
Turnuletul La Chip. In acest loc se afla azi cimitirul evreiesc.
Biserica leprosilor. Pe peretele bisericii a fost amplasat un amvon exterior, numit Pesthanzel, din care se predica leprosilor.
Turnul Cojocarilor. Casa Fetter. MS-II-m-B-16031.
Scara acoperita. La 17.5 km. Scara acoperita a fost destinata pentru usurarea accesului elevilor la Scoala din Deal.
Turnul Croitorilor.

Lacurile La amurii albi Dumbraveni in limba maghiara - magyarul: A fehr amurokhoz-tavak Erzsbetvros

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Dumbraveni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacurile La amurii albi - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Lacuri de pescuit intr-un peisaj mirific - Lacurile de pescuit La amurii albi se afla langa drumul judetean dintre Dumbraveni si Bahnea, intre dealuri, papura si stuf...

Ai ajuns in Dumbraveni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacurile La amurii albi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica armeneasca
Biserica armeneasca la 3.58 km
GR2626 Biserica armeneasca Dumbraveni
Valchid
Valchid
Valchid este o localitate in judetul Sibiu.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.