Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Prapastia Genune

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Loc unic prin culoarea de smarald a apei...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Prapastia Genune - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Aripa laterala a cladirii Hoghiz castel Guthman Valenta
Aripa laterala a cladirii
Deasupra padurii Lupeni Bisericani Bulgareni muntele dealul Gordon
Deasupra padurii
Biserica fortificata Cisnadie
Biserica fortificata
Bazin Baile Homorod vulcanii noroiosi izvoare noroioase namol
Bazin

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Prapastia Genune!

Prapastia Genune Vizitati Prapastia Genune si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Porumbacu de Sus, se afla la 9,14 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Porumbacu de Sus: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Prapastia Genune?
(detalii dupa autentificare)
Cariera de marmura Porumbacu la la 1 km. Ferma de cerbi Poiana Neamtului Avrig la la 3,4 km.
Pasul Barcaciului la la 3,9 km. Am gasit cutia. Am gasit-o. Forest Cinema Porumbacu de Sus la la 5 km.
Dealul Verde Porumbacu de Sus la la 5,6 km.
Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii.
Castelul de lut Valea Zanelor la la 6,4 km.
Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste.
Povestea Calendarului Porumbacu de Sus la la 6,5 km.
Casute cu bunatati, locuri de joaca, restaurant, spectacole pentru copii.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la la 6,7 km. Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Casa Intoarsa Brambura Park Avrig la la 6,9 km.
Dar gasim aici si un mini zoo, teren de joaca pentru copii, si un restaurant in aer liber.
Lacul Avrig la la 7,1 km. Am fost la acest POI. Portita Avrigului la la 7,3 km.
Belvedere Cascada Balea Valea Balea Muntii Fagaras la la 7,4 km.
Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei.
Cascada Balea la la 7,5 km. Ferma vedetelor Porumbacu de Sus la la 7,5 km.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la la 7,6 km.
In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Lacul Caltun Muntii Fagaras la la 7,6 km. Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc. Varful Laitel la la 7,8 km. Saua Laitel la la 7,8 km.
Lespezi Star la la 7,9 km.
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Saua Doamnei la la 8,1 km. Curmatura Balei la la 8,3 km. Saua Paltinului la la 8,3 km. Saua Suru la la 8,8 km.
Caderile de apa ale Caltunului la la 9,2 km.
La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa.
Lacul Balea la la 9,3 km.
Am gasit geocutia.
Panoramic Dino Park Valea Avrigului la la 10,4 km.
Trambulina, tobogan gonflabil, leagane, tras cu arcul.

Prapastia Genune in limba maghiara - magyarul: Genune-szakadék

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Prapastia Genune
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Daia: Gasita - Am gasit cutiuta in copac.
  • Cetatea Harom - Baile Jigodin: Am gasit cutia din intamplare - Cautam cetatea Harom. Ma uitasem pe google earth, si inainte vazusem poza cu pietrele.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. Initial am cautat geocutia pe baza coordonatelor date, la aproximativ 28 m de ascunzisul real.
  • Johanniskirche - Sibiu: Asteptand momentul potrivit - Am ajuns la fata locului intr-un moment destul de nepotrivit. Biserica era inchisa, asa ca nu am reusit sa vizitez si interiorul.
  • Cetatea Varjuvar: O zi splendida - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Era o zi splendida si ar fii fost pacat sa nu exploatez aceasta zi.
  • Stancile Doisprezece Apostoli - Muntii Calimani: Ruga zadarnica celor 12 Apostoli - Am dedicat o zi speciala vizitarii celor 12 Apostoli si Pietrelor Lucaciului, din cele trei ale expeditiei noastre in Calimani. Si tocmai la 12 Apostoli am dat chix cu gasirea ascunzisului, implicit a geocutiei.
  • Lacul de acumulare Sub Cetate: Mersi pentru ocazie - Greu de ajuns pina la geocutie cu suflu.
  • Varful Pilistea - Munceii Intorsurii: Pilistea sau Pilisca, acelasi varf - Denumirea Pilistea, pe care am adoptat-o pentru cel mai inalt varf al Munceilor Intorsurii, este cea folosita de localnici. Si poate fi gasita pe hartile vechi, de la inceputul secolul XX.
  • Cetatea Fetei - Olteni: O cetate interesanta - Cetatea se afla pe un platou, si are o terasa spre sud. La Cetatea Fetei a functionat o asezare neolitica (cultura Ariusd-Cucuteni).
  • Calnic: Gasita - Am gasit cutia.
  • Piatra Cetii: Geokret - Am depus geokretul geokopacz03.
  • Rapa Rosie: Rapa Rosie - punct ajutator - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Am incarcat coordonatele unui punct, de ajutor celor care vor sa gaseasca drumul spre Rapa Rosie.
  • Podul Minciunilor: Am gasit cutiuta magnetica - Aam completat logul si am adaugat ceva in ea. In afara logului si a unui creion, nu mai era nimic.
  • Sugas Bai: A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat. Gasesti aici mofeta, izvor de apa minerala, loc de agrement, partie de schi, si numeroase locuri pentru excursii.
  • Turnul Kendeffy - Muntele Orlea - Subcetate: Felicitari primului gasitor - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Deci voi, in loc sa sarbatoriti de ziua indragostitilor, urcati pe munte :-).
  • Cascada Supanu: Provocare - O drumetie pe valea Supanului ne-a adus din nou in preajma cascadei. Veniseram pregatiti sa inlocuim cutia si carnetelul, pe care SorinIov le-a gasit deteriorate.
  • Muzeul de apa minerala Tusnad: Muzeu Tusnad Sat - La prima trecere de pietoni, venind dinspre Tusnad Bai, pe partea stanga a drumului, sunt amenajate izvorul si muzeul apelor minerale. Parcarea este in spatele muzeului, dar accesul este permis doar daca vii dinspre Sansimion (linie continua).
  • Lacul Ciucas - Baile Tusnad: Frozen pictures - Au inghetat pana si imaginile. La plimbare pe malul Oltului am descoperit lacul inghetat, ca si interesul pentru acea pasarela spre foisor.
  • Biserica catolica Sibiu: Biserica Catolica - Sibiu - Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie sa fii foarte agil pentru a reusi in a extrage cutia.
  • Rezervatia Gura Dobrogei: Pestera cu doua intrari - Am urcat de la manastire printre stanjenei pitici si alte flori de primavara. Am gasit intrarea in pestera, si locul geocutiei, dar fara cutie.
  • Vila Franka Sighisoara: Priveliste superba - Great view.
  • Baia Calugarilor: Gasit relativ usor - Am gasit geocutia relativ usor si am introdus o moneda de 1000 lei vechi. Nu am extras nimic.
  • Cetatea Soimos: Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. Continutul geocutiei este ud, iar instructiunile mucegaite.
  • Cetatea Tiborc: Dupa o plimbare placuta in padure - Deoarece nimeni nu a semnalat inca gasirea geocutiei pe site, am sperat sa ajungem la ascunzis primii. Am ajuns la fata locului, unde am reperat cu usurinta ascunzisul.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Prapastia Genune? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.