Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Pasari

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3065 atractii turistice, 13478 poze si 1445 comentarii)
 

Pixel

Lacul Pasari..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Pasari - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Pe varful dealului Panorama Corund
Pe varful dealului
În serie
În serie
Turn gol Cetatea Jimbor cetate
Turn gol
Strada Petofi 3 Strada Petofi Miercurea Ciuc
Strada Petofi 3
Echipa Poiana Ponor
Echipa
Sub podul suspendat Baile Tusnad Olt pod suspendat
Sub podul suspendat
Dambu Pietros Targu Mures Piata David Ferencz biserica unitariana Dambul Pietros
Dambu Pietros
Ultima treime 4 chei dobrogea ghelengic
Ultima treime 4
Faleza in care se afla cavitatea Pestera izvor Cheile Dobrogei
Faleza in care se afla cavitatea
Pietrele Doamnei - 5 Pietrele Doamnei Rarau
Pietrele Doamnei - 5
Trepte Odorheiu Secuiesc mausoleu cimitir eroi
Trepte
Strandul Codlea strand lacuri codlea
Strandul Codlea

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Pasari!

>>> Vizitati Lacul Pasari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Jiet, cea mai apropiata localitate, care se afla la 16,67 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Transalpina

Transalpina la 3,9 km
Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei.
Lacul Mandra Muntii Parang

Lacul Mandra Muntii Parang la 4,9 km
Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m. Lacul Mandra se afla la est - nordest de varful Parangul Mare, are o suprafata de 1,12 hectare.
Varful Dengheru aronbv

Varful Dengheru aronbv la 5,3 km
Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Foarte spectaculos loc.
Parangul Mare

Parangul Mare la 5,4 km
Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie. Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva.
Lacul Verde Muntii Parang

Lacul Verde Muntii Parang la 5,7 km
Lacul Verde, cu o suprafata de 0,62 hectare, se afla la est - nord-est de varful Stoienita. Suprafata apei straluceste printre gramezile de stanci si digurile de morena, pe partea de nord a crestei de munte Slivei.
Lacul Carja Muntii Parang

GR3493
Pitorescul lac are o suprafata de jumatate de hectar. Lacul Carja se afla la o altitudine de 2118 m, la est de varful omonim inalt de 2405 m.
Saua Gemanarea Muntii Parang

Saua Gemanarea Muntii Parang la 6,4 km
Saua Gemanarea se afla intre varfurile Stoienita si Gemanarea, de la Stoienita spre sud.
Varful Carja

Varful Carja la 7,1 km
Varful ascutit Carja, care se inalta deasupra statiunii de schi de langa Petrosani, este al patrulea cel mai inalt punct din Parang, avand o inaltime de 2405 m. De pe varf avem o priveliste frumoasa, spre vest catre valea Jiului de Vest, si spre est catre varful Parangul Mare, respectiv mai multe lacuri glaciale.
Pasul Groapa Seaca la 7,5 km
La intoarecerea de pe Transalpina am facut un mic ocol. Oare cum o fi drumul mai departe spre Petrosani? Pasul Groapa Seaca se afla la limita intre judetele Hunedoara si Valcea, altitudinea fiind de cca 1615 m.
Refugiul Carja Muntii Parang

Refugiul Carja Muntii Parang la 7,5 km
Refugiul Carja, sau Rudolfshütte, este un refugiu construit din pietre, care se afla in Saua Caprelor, la altitudinea de 2185 m. De aici poteca continua pe un teren abrupt, alunecos si pietros, pana pe varful Carja, la 2405 m.
Piatra Crinului Muntii Parang

Piatra Crinului Muntii Parang la 10,8 km
Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic.
Manastirea Lainici

Manastirea Lainici la 19,4 km
Pestera Iedului Baia de Fier la 20,7 km
Pestera Iedului, monument al naturii, este o arie protejata aflata in bazinul hidrografic al vaii Galbenului, pe teritoriul comunei Baia de Fier. Este o cavitate cu o adancime de 300 m.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Pasari
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Turn belvedere - Sumuleul Mare Capac crapat. Am gasit cutia dumunica, este intr-o stare buna capacul fiind putin crapat, am inpachetat-o bine intr-o punga pentru a nu patrunde apa.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare Pornind din vale. Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Izvorul Cozluk - Muntii Macinului Bujori in zona Cozluk. Nu mi-am propus parcurgerea intregului traseu turistic Cozluk, pe marcajul punct rosu. Ar fi fost prea lung, si scopul meu a fost vizitarea unor atractii turistice si gasirea unor geoascunzisuri.
  • GR2891 - Daca tot am ajuns aici, am cautat un unghi potrivit pentru a incadra panoramic lacul. Locatia geoobiectivului este una potrivita pentru asta.
  • Capela Sfantul Iosif - Barzava Traducerea binevoitorului :-). In Barzava, in cimitirul vechi de langa capela din piatra, se afla monumentul funerar al locotenentului major Balogh Ignác (1822-1890) . Detalii despre el sunt oferite de catre invatatoarea din Barzava.
  • Santurile Cetatii Santurile amenajate ale Cetatii. Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor. Intrebare catre cel care a ascuns geocutia.
  • GR1972 - Desi am cautat-o de ziua Marii Uniri, 1 decembrie 2016, ceata si aparatul au fost impotriva. Intreband si eu, ca un turist constient de limitele umane, un fotograf ce cobora muntele, am aflat locul de intrare in traseu.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Pasari? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 10 luni si 17 zile!