Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Rapa Rosie - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Rapa Rosie

Rapa Rosie | Unde este acest loc?

Rezervatia Naturala Rapa Rosie este situata la 3 km de orasul Sebes, pe drumul spre satul Daia Romana, in partea de nord. Rapa Rosie este o rezervatie geologica cu o suprafata de 10 ha. Peretii sai au inaltimi cuprinse intre 80 si 100 m...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Rapa Rosie 1 Rapa Rosie 2 Sebes Rapa Rosie 3 Rapa Rosie 4 Rapa Rosie 5 Ponor Poiana inchisa din Rapa Rosie Rapa Rosie Sebesul Rosu peste tot. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Rapa Rosie! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Rapa Rosie si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Lancram, se afla la 2.63 km distanta.
Cazare

Cazare Lancram (Sebes, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Lancram, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.09 km distanta: Rapa Rosie - Sebes (12 poze).
14714724641100
14714724651101
14714724661102
14714724671103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Rapa Rosie?
Pictura murala. Pictura murala - Alba Iulia.
Calnic. La 12 km. Este atestata documentar pentru prima data in anul 1269. Gasita - Am gasit cutia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Mamut. Municipiul Alba Iulia este asezat in centrul podisului ardelean, intr-o zona de interferenta a dealurilor ce coboara din Muntii Trascaului cu sesurile din valea cursului mijlociu al Muresului.
Piatra Corbului. Cireasa de pe tort - Din punctul meu de vedere, important este ca ati ajuns in locul respectiv. Calcarele de la Ampoita. Cutia lipseste - Locul e plin de fripturisti de weekend. Lacul Dostat. Cetatea Capalna. Cheile Ampoitei. Paraul Ampoitei izvoreste din Muntii Trascau, pe care ii strabate transversal pe directia nord-vest - sud-est pana mai jos de satul Lunca Ampoitei. (geoobiectiv cu geocutie)
Piatra Grohotisului.

Rapa Rosie in limba maghiara - magyarul: Vörös-szakadék Szászsebes

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Rapa Rosie
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Inca una - Intr-una din zilele de concediu, trecand din Fagaras spre Cluj, ne-am oprit la Sebes pentru o raita pe la Rapa Rosie...
 • Rapa Rosie - punct ajutator - Felicitari pentru gasirea geocutiei...
 • Zona foarte interesanta - Am gasit cutia, multumesc...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Rapa Rosie? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Traseul celor 3 Fortificatii
Traseul celor 3 Fortificatii
Obiectiv turistic unic in Europa, Traseul celor trei fortificatii ofera vizitatorilor posibilitatea de a calatori in timp de-a lungul a doua milenii, printre vestigiile a trei fortificatii, din trei epoci diferite, construite succesiv pe aceeasi locatie, fiecare noua cetate incluzand-o pe cea veche: Castrul Roman, Cetatea Medievala si Cetatea Alba Carolina, fortificatie de tip Vauban.
Catedrala romano-catolica din Alba Iulia
Catedrala romano-catolica din Alba Iulia la 9.26 km
GR0794 Catedrala romano-catolica din Alba Iulia

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.