Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Vistea Mare

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Varful Vistea Mare..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Vistea Mare - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Bolovan urias Feheres
Bolovan urias
Iuhodul Praidului Piatra Pacurarului
Iuhodul Praidului
Enisala 1 Enisala
Enisala 1
Paraclisul Manastirii Tarnita Manastirea Tarnita Magura Odobesti
Paraclisul Manastirii Tarnita
Fantana Manastirea Stanisoara
Fantana
Ruinele cetatii cetatea Gurghiu
Ruinele cetatii
Biserica Bradu - 1 manastirea bradu
Biserica Bradu - 1
Stancaria Faraonul Stanca Faraonul Valea Supanului Comanesti
Stancaria Faraonul
Aripa cladirii din sud Apalina Reghin castelul Huszar castel ruine
Aripa cladirii din sud
Biserica Sfantul Nicolae Turia biserica catolica Sfantul Nicolae
Biserica Sfantul Nicolae
Gangul intrarii in incinta bisericii nicolesti biserica
Gangul intrarii in incinta bisericii
Craciunel Ocland turn belvedere
Craciunel

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Vistea Mare!

>>> Vizitati Varful Vistea Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Vistisoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 10,21 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Vistea Mare?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Balea la 8,8 km
Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilorFagaras protejand o suprafata de 180 hectare. Rezervatia include celmai mare lac glaciar al Mumtilor Fagaras - Lacul Balea, altitudine 2034 m,suprafata 46508 m2, adancime 11,35 m. Am gasit geocutia.
Poarta potecii Valea Balea Muntii Fagaras la 10 km
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri. In lunile de vara, cu masina pe Transfagarasean - tot anul, cu telecabina.
Caderile de apa ale Caltunului la 11,5 km
De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. La confluenta paraului Caltunului si Izvorul Paltinului vom putea observa pe ambele vai, o serie de caderi spectaculoase de apa.
Mina parasita Piciorul Lespezilor la 11,9 km
Desi am observat obiectivul la inceputul unei ture pe Lespezi, am cautat cutia la intoarcere. In apropierea cabanei Piscu Negru, chiar langa traseul care urca pe Piciorul Lespezilor catre Varful Lespezi, se afla o mina parasita.
Lacul Caltun Muntii Fagaras la 12,8 km
Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc.
Lespezi Star la 13,2 km
Locatie la inaltime, pazita de o stea. Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Cred ca sunteti primi. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2517 metri.
Geo Negoiu Muntii Fagaras la 14 km
Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu.
Lacul Avrig la 19,8 km
Am fost la acest POI.
Povestea Calendarului Porumbacu de Sus la 21,2 km
Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita. Casute cu bunatati, locuri de joaca, restaurant, spectacole pentru copii.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Vistea Mare
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Turnul Spart Boita Turnul Spart Boita. Am gasit cutia in Turnul spart de la Boita. Foarte aproape de turn, la cca 90 m, inainte de un pod, pe partea dreapta a drumului dinspre Sibiu spre Valcea este o parcare in care se poate lasa masina.
  • Capela Sfanta Inima Gheorgheni Multumesc pentru ascunzis. In fata bisericutei statea o pereche de indragostiti. Din aceasta cauza era dificil sa cauti prin zona, fara sa fi remarcat.
  • Ruinele cetatii Reka Cetatea Reka, reconstituire. Sub numele Cetatea Reka sunt cunoscute atat ruinele asa-numitului Turn de Vest (azi, reconstituit) al sistemului de fortificatii din padurea Rica/Rika (Dealul Boldi sau Heghes/Hegyes). Cat si ruinele Turnului de Est de pe varful dealului, interfluviu intre paraiele Rica si Nades/Nadasi.
  • Piatra Ucigasul Cutie roasa de soareci. Gasirea cutiei nu a reprezentat o dificultate, caci cunosteam locatia. Semnul X l-am vazut dupa ce am dibuit cavitatea datorita usii din bolovani din fata intrarii.
  • Lacul Rosu Am urmat indicatiile de traseu. In aceasta perioada lacul era inghetat, avand un farmec aparte. Cutia era bine ambalata, dar cu ceva condens.
  • Cetatea Miko Miercurea Ciuc Cetatea Miko Miercurea Ciuc. Nu am gasit geocutia, dar am facut cateva poze frumoase.
  • Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter Ciuperca de piatra ascunsa. Multumim geotrekkingului, care ne-a condus la aceasta ciuperca de piatra ascunsa, caci, fiind cam departe de poteca marcata (punct galben) de pe plaiul Henterului si relativ ascunsa intr-o padurice tanara de fagi, este, de regula, neobservata de majoritatea turistilor care se multumesc cu Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre Malnas, chiar pe poteca marcata (de curand, si ea, geoobiectiv).

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Vistea Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 3 zile!