Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Locul fosilifer Rapa Mare

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Locul fosilifer Rapa Mare..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Locul fosilifer Rapa Mare - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Izvor amenajat Cozluk Cozluc izvor Macin
Izvor amenajat
Insula in loc de peninsula Garciu Racu Lacul cu limba Spalatorul de pietre
Insula in loc de peninsula
Curtea bisericii Sansimion
Curtea bisericii
Crucea de pe acoperis Jigodin biserica catolica
Crucea de pe acoperis
Priza dubla via ferrata harghita madaras pericolul caprei
Priza dubla
Soparla soparla Culmea Pricopanului
Soparla
Intrarea in biserica biserica lunga
Intrarea in biserica
Hidrocentrala din Sicasau Sicasau
Hidrocentrala din Sicasau
Zimbri 5 Valea Zimbrilor
Zimbri 5
Piscina Cherhana Imparatul Romanilor Olimp cazemata suspendata
Piscina Cherhana Imparatul Romanilor
Dealul Monyasd Dealul Monyasd
Dealul Monyasd
Nufar roz Sapientia lac universitate Targu Mures
Nufar roz

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Locul fosilifer Rapa Mare!

>>> Vizitati Locul fosilifer Rapa Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Budacu de Sus, cea mai apropiata localitate, care se afla la 4,9 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Budacu de Sus: 2
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Piatra Corbului

Piatra Corbului la 2 km
Eroziunea a sapat in acest perete stancos format din piroclastite, martori de eroziune, formatiuni erozionale, tufuri vulcanice. Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m.
Cascada Cofu

Cascada Cofu la 10,3 km
Traseul spre cascada Cofu incepe din Bistra Muresului.
La Gloduri Vulcanii noroiosi de langa Monor la 14,6 km
Solul de aici prezinta sedimente miocene: argile, marne, gresii si nisipuri. Vulcanii noroiosi de la Gloduri, comuna Monor sunt o rezervatie geologica pe o suprafata de 2 hectare.
Stanca Cetate Valea Bistrii

Stanca Cetate Valea Bistrii la 16,1 km
Trecand prin Valea Bistrii veti putea observa mai multe formatiuni stancoase deasupra satului. Tuclui este denumirea folosita de localnici pentru stanca tuguiata.
Biserica romano-catolica Sfanta Treime Bistrita la 18,4 km
Biserica romano-catolica Sfanta Treime din Bistrita este unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura religioasa din regiunea Transilvaniei. Cu o istorie de peste doua secole, aceasta biserica impresioneaza prin frumusetea si valorile sale culturale si religioase.
Lacul Colibita

Lacul Colibita la 19,6 km
Podul Borzia Galaoaia

Podul Borzia Galaoaia la 19,7 km
Langa Galaoaia se afla un pod peste Mures, care ne duce spre Borzia.
Laleaua pestrita de la Valenii de Mures la 19,9 km
Rezervatia cu lalea pestrita este situata pe partea dreapta a raului Mures, pe raza comunei Brancovenesti, satul Valenii de Mures. Zona din apropierea paraului Agris este una cu umiditate ridicata in perioada ianuarie-mai si septembrie-decembrie.
Piatra La Panda Galaoaia

Piatra La Panda Galaoaia la 20,3 km
Dupa ce mi-am lasat masina in poiana de langa pod, am pornit pe drumul de caruta, paralel cu raul Mures, pana in apropierea stancii.
Biserica de lemn Sacalu de Padure la 20,8 km
Biserica de lemn din Sacalu de Padure, comuna Brancovenesti, a fost ridicata in anul 1809. Biserica se afla pe lista monumentelor istorice.
Stanca Calului Rastolita

Stanca Calului Rastolita la 22,3 km
Stanca Calului se afla la iesirea din localitatea Rastolita spre Deda, aproape de intersectia cu Valea Visa, vizavi de Iod. Chiar sub stanca este o parcare - din pacate din acest loc, din cauza padurii dese, nu putem vedea stanca.
Biserica Scroafei Dipsa la 24,6 km
Localitatea Dipsa apartine de comuna Galatii Bistritei, si se afla la 22 km de Bistrita pe DN 15A. In Dipsa se afla o veche si masiva biserica saseasca evangelica in stil gotic, Biserica Scroafei.

Locul fosilifer Rapa Mare in limba maghiara - magyarul: Őslénytani lelőhely Rapa Mare

Valori naturale - Judetul Bistrita-Nasaud
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Locul fosilifer Rapa Mare
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bistrita-Nasaud, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Bastionul Croitorilor - Cluj In drum spre serviciu. Am gasit geocutia pe la ora 8:00, in drum spre serviciu. Multumesc.
  • Cheile Chediului - Muntii Macinului Nu. Nu, in august, nu. Am fost de vreo trei ori in Cheile Chediului, bujorii gasindu-i cand am fost pe la mijlocul lui mai.
  • Biserica catolica - Cetatuia Comoara din curtea bisericii. Am avut noroc, poarta exterioara fiind deschisa, sa intru in curtea interioara a bisericii. Am inconjurat cladirea, presupunand ca geocutia ar trebui sa fie ascunsa undeva prin spate, intr-un loc ferit de priviri.
  • Statuia marelui povestitor Benedek Elek O banca ca in povesti. Nu am putut sa caut linistit. Statea cineva pe banca, si nu vroia sa se miste, sa plece.
  • Cetatea Talmaciu Dupa zgarieturi si urzicaturi. Am gasit cutia, dar dupa o cautare amanuntita si dupa cateva zgarieturi de spini si urzicaturi. :)) Data viitoare o sa ne echipam corespunzator.
  • Varful Colos - Muntii Ciucului Scuze si multumiri. Multumirile sunt pentru ca ai reamenajat ascunzisul cu o cutie noua. Scuzele sunt pentru ca, desi am avut prilejul, trecand peste Varful Colos in timpul unui traseu parcurs in primavara acestui an, n-am facut eu acest lucru.
  • Palma lui Dumnezeu - Fundatura Ponorului In loc de dojana. Am fost foarte dezamagit sa nu gasesc geocutia ascunsa aici, deoarece pentru un loc atat de frumos ar fi fost potrivit si sentimentul oferit de gasirea cu succes a unei geocutii. Coordonatele precizate aratau undeva in lunca paraului, iar conform instructiunii ajutatoare geocutia ar trebui sa fie undeva pe un punct de belvedere.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Locul fosilifer Rapa Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 13 zile!