Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Bolovanul Prostului - Muntii Postavarul - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Bolovanul Prostului - Muntii Postavarul | Unde este acest loc?

Bolovanul Prostului - Muntii Postavarul...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Bolovanul Prostului Muntii Postavarul! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Bolovanul Prostului - Muntii Postavarul si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Paraul Rece, se afla la 3.55 km distanta.
Cazare

Cazare Paraul Rece (Predeal, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Paraul Rece, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.32 km distanta: Cheile Rasnovului - Muntii Postavarul (12 poze).
14714700151100
14714700161101
14714700181102
14714700191103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Bolovanul Prostului Muntii Postavarul?
Bisericuta Paganilor. Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei. (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Fundata. La 4.9 km. Trambulinele din Valea Carbunari. DinoParc. Cutia pazita de dinozauri - Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta. (atractie turistica si geocutie) Cetatea Rasnov. Este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania si a fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume, cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor. Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul - Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cascada Tamina Judetul Brasov. Canionul si cascada - Am coborât de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. La Glajarie.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Postavarul
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Bolovanul Prostului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Postavarul si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Bolovanul Prostului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheile Rasnoavei
  Cheile Rasnoavei la 0.09 km
  GR0288 Cheile Rasnoavei
  Bisericuta Paganilor
  Bisericuta Paganilor
  Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.