Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Timbalul Mic

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Timbalul Mic - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

3644 Turnisor biserica evanghelica Sibiu
3644
Teren de joaca Gornesti
Teren de joaca
Tufis dens de liliac Bogata cimitir reformat
Tufis dens de liliac
Fereastra Coronini pestera gaura musca
Fereastra

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Timbalul Mic!

Varful Timbalul Mic.. Vizitati Varful Timbalul Mic si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 5,75 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Timbalul Mic?
(detalii dupa autentificare)
Varful Intre Timbale la la 320 m.
Refugiul Sperantelor Cioranga Mare la la 740 m.
Aici poteca se ramifica, spre dreapta la Padina lui Calinet, iar spre stanga la Braul Cioranga Mare, pe langa refugiu.
Turnuletul cu Poarta la la 780 m.
Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud.
Varful Vladusca la la 890 m. Refugiul Varful Ascutit la la 920 m.
Hornul Nisipos - Muntii Piatra Craiului la la 930 m.
In trecut se putea urca deasupra peretelui cu ajutorul unor cabluri metalice, azi a fost amenajata o noua poteca prin stanga, marcata cu triunghi rosu.
Varful Ascutit la la 930 m.
Izvorul Capitanului Orlowski - Muntii Piatra Craiului la la 940 m.
In trecut traseul din valea paraului Calinet era nemarcat, azi se urmareste marcajul triunghi rosu, care porneste de la Podul Calinet, unde paraul se varsa in Barsa.
Poarta Mare din Canionul Anghelide la la 1,1 km. Grota La Ulcior la la 1,1 km. Santinela Canion Anghelide la la 1,3 km. Elis - Braul de Mijloc la la 1,3 km. Varful Sbirii la la 1,3 km. Varful Caldarii Ocolite la la 1,5 km.
Varful La Om - Muntii Piatra Craiului la la 1,7 km.
Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Piscul Baciului - Muntii Piatra Craiului la la 1,7 km. Conform logurilor din cutie, am fost al patrulea gasitor. Varful Padinii Popii la la 2 km. Izvorul La Gavan la la 2,1 km.
Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului la la 2,1 km.
Aici se termina creasta nordica.
La Zaplaz - Muntii Piatra Craiului la la 2,2 km.
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului la la 2,3 km.
Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
Refugiul Diana Judetul Brasov la la 2,3 km.
Cabana Curmatura la la 2,7 km. Am gasit geocutia ascunsa in apropierea cabanei Curmatura, din Piatra Craiului.
Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului la la 2,7 km.
In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.
Varful Turnu la la 2,9 km. Umerii Pietrei Craiului la la 3 km.
Saua Crapaturii Piatra Craiului Judetul Brasov la la 3 km.
In Saua Crapaturii se afla intersectia a patru trasee turistice, respectiv dinspre Turnul Pietrei Craiului, Valea Crapaturii, Piatra Mica, si cabana Curmatura.
Cheia Pisicii - Piatra Craiului la la 3,2 km.
La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii.

Varful Timbalul Mic in limba maghiara - magyarul: Varful Timbalul Mic

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Timbalul Mic
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Laguna Albastra - Aghiresu: Un pic de verde - Laguna Albastra ne-a privit cu ochi verzi, posibil influentati de inceputul toamnei si de norii de pe cer. Nu am cautat cutia fiind presati de timp.
  • Tampa: La inceput de an - Gasit la inceput de an.
  • Capul Fagului: Update la geoascunzis - Drumetind pe interfluviul Fisag-Fitod am trecut si pe langa troita aflata pe interfluviului in capul drumului ce suie din Misentea si ajunge la antena GSM de pe Varful Capul Fagului. Cu gandul de a verifica existenta geocutiei de aici.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Izvorul vietii si Crucea Sfantul Ioan Casian: Completari la descriere - Izvorul nu se afla chiar in Poiana Crucii, ci doar langa, intr-o vale acoperita cu vegetatie deasa. Nici crucea nu se afla chiar langa izvor, ci la marginea poienii denumita Poiana Crucii.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului: Modificari descriere - Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Gradina botanica - Targu Mures: Cu o echipa formata din 3 generatii - Am pornit in cautarea acestei geocutii cu o echipa formata din persoane apartinand la trei generatii. Prima data vroiam sa cautam geocutia de la Universitatea de Medicina si Farmacie, dar gradinaresele, care erau tocmai intr-o pauza de tigara, erau asezate chiar langa ascunzis.
  • Podul Minciunilor: Am gasit cutiuta magnetica - Aam completat logul si am adaugat ceva in ea. In afara logului si a unui creion, nu mai era nimic.
  • Cascada Urlatoarea - Muntii Bucegi: Bigar - Cascada Bigar este una din scaparile mele. Am vizitat zona acum patru ani cred, dar la ea nu ne-am oprit.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Cu placere - Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective. Banuiesc ca nu ati reusit sa cautati chiar toate ascunzisurile, si va invit sa mai reveniti.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului: Felicitari - Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Dupa ce in trecutul apropiat salvamontistii au indepartat scara de acces in interiorul cavitatii, accesul la geocutie a devenit imposibila pentru majoritatea drumetilor montani.
  • Sub Muntele Uroi: Foarte frumos view - Nu mai este o cutie rotunda si nu este bagata intr-o punga de plastic, dar este in foarte bune conditii. In citeva monezi si un clip pt coli.
  • Tampa: Frumoasa locatie - Merita cautata. IN - Breloc si pix.
  • Lacul Spalatorul de pietre - Racu: Lacul Racu - In momentul respectiv, acest ascunzis aparea ca cel mai apropiat ascunzis, negasit de mine. Trebuia deci sa pornesc in cautarea geocutiei ascunse aici.
  • Falx Dacica: Sabia lui Decebal - De fiecare data cand trec prin preajma locului, opresc, vizitez acest monument foarte frumos si admir peisajul ce mi se deschide in fata ochilor intr-un tur de 360 de grade. Astept sa se deschida si biserica din vale, din apropierea monumentului sa o pot vizita.
  • Lacul Crab - Porumbenii Mari: Am gasit cutia - Am gasit geocutia.
  • Monumentul Pictura Sangeroasa - Leliceni: Pictura Sangeroasa - schimbare la fata - Dupa cum se poate constata din fotografia atasata, Pictura Sangeroasa a fost reconditionata, nu doar la fata - acum, mult mai sangerie - ci si la corp, fiindu-i construit un nou piedestal. Astfel ca ascunzisul a fost distrus, iar cutia, bineinteles, a disparut.
  • Casinu Nou: Multumim pentru ascunzis - Dupa ce ne-am invartit putin in jurul ascunzisului, am citit mai atent instructiunea ajutatoare si am gasit cutiuta ascunsa. Am indepartat din cutiuta ramasitele de vitamina si am pus un caietel potrivit pentru marimea geocutiei.
  • Poarta Doamnei - Poiana Brasov: Am găsit cutia - Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
  • Cascada Tamina: Canionul si cascada - Am coborat de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. Accesul nu se remarca din drumul forestier.
  • Palatul Culturii - Targu Mures: Expusa, dar totusi ascunsa - Cutie gasita cu ajutorul lui Andrixnet. Mi-a placut ascunzatoarea geocutiei.
  • Drumul Crucii - Dracoaia: Nici drumul nu mai e ce a fost - Am parcurs acest traseu si atunci cand am gasit geocutia de pe Dracoaia. Intre timp padurea de pini a fost afectata de capriciile meteo, doboraturile de arbori afectand cararea tematica.
  • Izvorul Recea: Excursie frumoasa - Dupa o frumoasa excursie, am gasit geocutiuta.
  • Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna: Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna - Desi zona e intens circulata, trebuie sa ne gandim ca asa a inceput dezvoltarea industriala a Vaii Trotusului - cu extractia bogatiilor subsolului (sare, carbune, petrol). Geocutie in stare buna.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Timbalul Mic? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.