Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Comandau - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Comandau

Comandau | Unde este acest loc?

Comandau..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Comandau Locomotive si vagoane vechi No comment Vagon 1 Vagon 2 Locomotiva veche Comandau Locomotive vechi Comandau. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Comandau! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Comandau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Comandau, se afla la 0.38 km distanta.
Cazare

Cazare Comandau (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Comandau, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.03 km distanta: Comandau (10 poze).
14714743271100
14714743281101
14714743291962
14714743301103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Comandau?
Planul inclinat. Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. (atractie turistica si geocutie) Cetatea Zanelor. La 8.7 km. Cetatea este formata dintr-o acropola si mai multe terase, toate inconjurate de ziduri de piatra. Relocare ascunzis - Zona vechiului ascunziș a devenit imposibil de explorat, datoritã vegetației arbustive ce s-a tot dezvoltat. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cascada Valea Zanelor. Cascada Valea Zanelor - Covasna.
Biserica ortodoxa de lemn. Prima atestare documentare este tarzie, din anul 1567. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Chiurus. Usor de gasit - Destul de usor am gasit aceasta geocutie. Varful Goru. Varful Goru, cu cei 1785 m ai sai, este cel mai inalt pisc al Muntilor Vrancei, fiind secondat de mai cunoscutul Vf.
Cetatea de pe Dambul Sarat. Varful Zarna. La 12.3 km. Lacul Chiurus.

Comandau in limba maghiara - magyarul: Kommandó

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Comandau - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Comandau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Podul suspendat
  Podul suspendat
  Podul suspendat de la Comandau.
  Dealul Din Mijloc
  Dealul Din Mijloc
  Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.