Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Padurea Fundeanu - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Padurea Fundeanu | Unde este acest loc?

Padurea Fundeanu..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea Fundeanu! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Padurea Fundeanu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Fundeanu, se afla la 1.49 km distanta.
Cazare

Cazare Fundeanu (Draguseni, Galati)


Vezi oferte de cazare langa Fundeanu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 87.3 km distanta: Cascada Putnei (17 poze). Cascada Putnei a fost declarata Monument al Naturii in anul 1973, cand au fost realizate primele amenajari pentru vizitare.
14714766491960
14714785531101
14714785541102
14714785551103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Padurea Fundeanu?
Lacurile Carja. Manastirea Sihastru. La 35.5 km. (atractie turistica si geocutie) Asezarea geto-dacica de la Poiana. Asezarea geto-dacica de la Poiana este localizata pe un promontoriu al malului stang al Siretului ce domina de la o inaltime relativa de 200 m oglinda lacului de acumulare Calimanesti. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica din Serbanesti. Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica din Largaseni. Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul de Argint. La 40.2 km. Balta da, cutia ba - Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului. Monumentul Victoriei. La 43.2 km. Sigur alta.. totusi gasita - Cutia de pe .
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Galati
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Padurea Fundeanu
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea Fundeanu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Manastirea Buciumeni
  Manastirea Buciumeni
  Manastirea tine, administrativ vorbind, de comuna Buciumeni, de care se leaga cateva personalitati cunoscute, nascute aici: Smaranda Braescu - prima femeie-parasutist din Romania - si Natalia Negru, scriitoare, sotia poetilor St.
  Manastirea Sihastru
  Manastirea Sihastru
  Ploscuteni este o localitate cu oarecare istorie, atestare sec.

  Stii locuri de vizitat din judetul Galati, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.