Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lavanda Bokor - Valea lui Pavel - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lavanda Bokor - Valea lui Pavel | Unde este acest loc?

In anul 2023, se va organiza al doilea festival Lavanda Valea lui Pavel cu programe pentru familii, in weekendul 8-9 iulie, sambata si duminica...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lavanda Bokor Valea lui Pavel! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lavanda Bokor - Valea lui Pavel si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Becas, se afla la 1.48 km distanta.
Cazare

Cazare Becas (Praid, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Becas, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.86 km distanta: Piatra cu Gaura - Corund (6 poze). Piatra cu Gaura se afla langa Corund, intr-o poiana, langa patru morminte.
14714791931100
14714791951101
14714791961102
14714791971103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lavanda Bokor Valea lui Pavel?
Fiasteto. Fiasteto, inainte de furtuna - Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos. (obiectiv interesant cu geocutie)
Muntele de sare. O vizita cu gust putin amar - Din păcate vizita la Canionul de Sare ne-a lăsat un gust mai puțin sărat și mai mult amar. (obiectiv turistic cu geocutie) Casa fluturilor tropicali Praid. Fluturi exotice pot fi observati aici, zburand liber printre plante exotice.
Pasul Calonda. Cautand hotarat - De la intersectia din Pasul Calonda am luat-o pe jos, m-am plimbat putin pana la ascunzis. (obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Tartod. al XI. Cutia nu mai este - Am gasit locul exact, dar cutia nu mai era. (obiectiv interesant cu geocutie)
Piatra Pacurarului. La 9.4 km. Piatra Siclodului. La inceput urmarim un drum de caruta, apoi o poteca prin padure.

Lavanda Bokor Valea lui Pavel in limba maghiara - magyarul: Bokor Levendulás Pálpataka

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Valea lui Pavel
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lavanda Bokor - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Valea lui Pavel si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lavanda Bokor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Piatra Moritz
  Piatra Moritz
  Piatra Moritz este un punct de belvedere, situat la nord-est de Corund, cu vedere asupra comunei Corund, a celor doua nivele ale platoului vulcanic si muntele Firtus.
  Dealul Melcului
  Dealul Melcului
  Dealul Melcului este un depozit carbonatic de 1,5 ha.

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.