Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Mofeta din Baile Tusnad - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Mofeta din Baile Tusnad

Mofeta din Baile Tusnad | Unde este acest loc?

Mofeta, Baile Tusnad ..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cladirea mofetei Izvorul Tineretului Program. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mofeta din Baile Tusnad! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Mofeta din Baile Tusnad si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baile Tusnad, se afla la 0.89 km distanta.
Cazare

Cazare Baile Tusnad (Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Baile Tusnad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.79 km distanta: Stanca Soimilor - Baile Tusnad (12 poze).
1471473299980
1471473300981
1471473305982
1471473307983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mofeta din Baile Tusnad?
Stanca Soimilor. Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. A doua vizita - Dupa un an de la prima. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) Turnul Apor Judetul Harghita. Turnul Apor - Baile Tusnad. Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. (geoobiectiv cu geocutie)
Izvorul din paraul Minei Judetul Harghita. La 980 m. Izvorul din paraul Minei - Baile Tusnad. (geoascunzis)
Aleea Sfanta Ana. Aleea Sfanta Ana, Baile Tusnad. Geocutie noua in ascunzis - Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Stancile Turnuri. Stancile Turnuri sunt o serie de stanci de andezit de forma unor turnuri, care se inalta deasupra brazilor, si care se afla pe versantul geografic stang al vaii Paraul Minelor, de langa statiunea Baile Tusnad. Urcand pe valea Minerului - Urmand noile marcaje, triunghi albastru, ar trebui sa fie destul de usor de ajuns.
Izvorul Koncsag. Izvorul Koncsag, a se pronunta Conceag, se afla la nord de gara din Baile Tusnad, pe partea dreapta a podului feroviar care trece peste Olt. Buna apa de izvor - Dupa insuccesul de la podul CFR, am mers la izvorul Koncsag sa ne refacem rezervele de apa inainte sa urcam spre Stancile Turnuri.
Sub podul CFR. Geocutie noua in ascunzisul vechi - Dupa ce DanBorcea mi-a semnalat posibila disparitie a geocutiei ascunse sub podul CFR din Baile Tusnad, m-am dus sa verific ascunzisul la fata locului. Izvorul Varvapai. La 2 km. Izvorul Varvapai se afla in apropierea traseului turistic marcat cu banda albastra, pe partea stanga a potecii care urca pe Varful Cetatii.
Piatra Gaurita. Fortificatia de pe Varful Cetatii. Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului. Asaltul final - Asaltul final a fost un succes.
Varful Cetatii I. Am pierdut o lupta - A doua "batalie" de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere.

Mofeta din Baile Tusnad in limba maghiara - magyarul: Mofetta Tusnádfürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Mofeta din Baile Tusnad - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Fara manusi de sudura - Inca nu a inceput sezonul, zona campingului este goala...
 • Inaintea ultimului concert - Sambata seara, inaintea ultimului concert din cadrul Tusvanyos, cand am facut inca o plimbare la mofeta...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mofeta din Baile Tusnad? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Mofeta lui Nelu
Mofeta lui Nelu la 0.07 km
GR2581 Mofeta lui Nelu Baile Tusnad
Balcon de piatra deasupra raului Olt
Balcon de piatra deasupra raului Olt la 0.24 km
GR2574 Balcon de piatra deasupra raului Olt Baile Tusnad

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.