Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Partia veche de schi - Gheorgheni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Partia veche de schi - Gheorgheni | Unde este acest loc?

Partia veche de schi - Gheorgheni..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Partia veche de schi Gheorgheni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Partia veche de schi - Gheorgheni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Vargatac, se afla la 3.09 km distanta.
Cazare

Cazare Vargatac (Gheorgheni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Vargatac, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.08 km distanta: Piatra Sipos, Izvorul Oltului - Muntii Giurgeu (20 poze).
14714707801100
14714707811101
14714707821102
14714707831103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Partia veche de schi Gheorgheni?
Biserica Sfantul Nicolae. Biserica Sfantul Stefan. Pestera Sugau. Formata intr-o lentila de calcar, are patru nivele si o lungime totala de 1021 m. Recomand - Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri. (obiectiv interesant cu geocutie)
Clopotnita I. Clopotnita I.
Trambulina sarituri schi. Trambulina de sarituri schi se afla la est de satul Valea Stramba, in locul Capul Fantanii (denumire tradusa). (geoascunzis)
Gara Gheorgheni. La 7 km. Varful Pricske. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Muresului. Pe varful Fagul Mures trecem pe langa o stana, apoi langa un izvor imprejmuit cu gard. (obiectiv interesant cu geocutie)
Avenul Licas. Avenul Licas se deschide pe varful Muntelui Licas, in apropiere de pasul Pangarati, respectiv statiunea Lacul Rosu, la altitudinea de 1675 m. Licas - Am urcat la varf pe marcaj din valea Suhardului, cu trecere pe la refugiul din saua Licas, la varf si apoi la aven.
Castelul Lazar. Castelul Lazar din Lazarea este una din cele mai frumoase constructii renascentiste din Ardeal. Geocutie suplimentara - Avand in vedere ca vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata, iar ascunzisul se afla in interior, gabor77 a ascuns o geocutie suplimentara in exteriorul castelului.
Piatra Potcoavei. La 10.2 km. Piatra Potcoavei in noiembrie - Am urcat pe Piatra Potcoavei, ocoland stanca din partea dreapta.

Partia veche de schi Gheorgheni in limba maghiara - magyarul: Régi sípálya

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Gheorgheni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Partia veche de schi - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Gheorgheni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Partia veche de schi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul
  Fantana Cerbul a fost ridicata de catre Exploatarea de Gospodarie Comunala si Locativa Gheorgheni.
  Izvorul Oltului
  Izvorul Oltului la 4.23 km
  GR0084 Izvorul Oltului

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.