Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Gradina Zmeilor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Gradina Zmeilor

Gradina Zmeilor | Unde este acest loc?

Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la numai 9 km sud de orasul Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim o adevarata perla turistica: Gradina Zmeilor...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Gradina Zmeilor Stanci uriase Abruptul stancos Ciuperci si turnuri Turnuri paralele Abriu Zmei Coloana Bastioane Canyon Inceput. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gradina Zmeilor! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Gradina Zmeilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Galgau Almasului, se afla la 1.66 km distanta.
Cazare

Cazare Galgau Almasului (Balan, Salaj)


Vezi oferte de cazare langa Galgau Almasului, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Gradina Zmeilor - Galgau Almasului (20 poze). Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la 9 km sud de Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim un adevarat monument al naturii, Gradina Zmeilor.
14714740651100
14714740661101
14714740671102
14714740681103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gradina Zmeilor?
(obiectiv turistic cu geocutie) Biserica catolica. La 19 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Castrul roman. Biserica reformata din Zimbor. Biserica reformata din Zimbor este un ansamblu de monumente istorice, format din cladirea bisericii reformate si un turn-clopotnita din lemn. (geoascunzis)
Biserica de lemn din Zimbor. (atractie turistica si geocutie) Canionul cu trei vai. Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes.
Lacul Benesat. Lacul Motis.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Salaj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Gradina Zmeilor
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Excursie - Este un loc splendid...
 • Amenajari inutile si oribile - In Gradina Zmeilor, aceasta bijuterie naturala de importanta geologico-peisagistica unica in Romania, putem vedea azi niste amenajari oribile...
 • Gradina Zmeilor - Am gasit foarte usor cutia...
 • La iarba verde - Am iesit la iarba verde la zmei si din intamplare in timp ce ne cataram din distractie pe stanci am dat din intamplare peste cutie...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gradina Zmeilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Almasului
Cetatea Almasului la 31.59 km
GR0044 Cetatea Almasului
Laguna Albastra
Laguna Albastra
Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas.

Stii locuri de vizitat din judetul Salaj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.