Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Refugiul Carja - Muntii Parang - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Refugiul Carja - Muntii Parang

Refugiul Carja - Muntii Parang | Unde este acest loc?

Refugiul Carja, sau Rudolfshütte, este un refugiu construit din pietre, care se afla in Saua Caprelor, la altitudinea de 2185 m. De aici poteca continua pe un teren abrupt, alunecos si pietros, pana pe varful Carja, la 2405 m...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Rudolfshütte Privelistea din Saua Caprelor. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Carja Muntii Parang! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Refugiul Carja - Muntii Parang si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Jiet, se afla la 9.68 km distanta.
Cazare

Cazare Jiet (Petrila, Hunedoara)


Vezi oferte de cazare langa Jiet, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 3.37 km distanta: Varful Parangul Mare (16 poze). Saua Caprelor, Refugiul Carja - Varful Carja - Varful Stoienita - Gemanarea - Parangul Mare.
147147131150830
147147132021831
147147142431832
147147142443833
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiul Carja Muntii Parang?
Varful Parangul Mic. Parangul Mare. Parangul Mare este cel mai inalt varf al Muntilor Parang. Am gasit cutia rotunda sambata - Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva. (geoascunzis)
Piatra Crinului. (punct de interes turistic cu geocutie) Lacul Mandra. Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m.
Saua Gruiu. Varful Gruiu. Varful Iesul. Varful Gheresu. Saua Iesul.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Hunedoara
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Refugiul Carja
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Parang
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Parang si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Carja? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful Carja
  Varful Carja
  Varful ascutit Carja, care se inalta deasupra statiunii de schi de langa Petrosani, este al patrulea cel mai inalt punct din Parang, avand o inaltime de 2405 m.
  Lacul Carja
  Lacul Carja
  Lacul Carja se afla la o altitudine de 2118 m, la est de varful omonim inalt de 2405 m.

  Stii locuri de vizitat din judetul Hunedoara, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.