Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Mlastina Poiana Brazilor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Mlastina Poiana Brazilor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Mlastina Poiana Brazilor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Apa minerala Baile Fortyogo
Apa minerala
Renovat in mai 1905 Cisnadie
Renovat in mai 1905
Biserica reformata Varghis - detaliu 4 biserica varghis imre macovecz
Biserica reformata Varghis - detaliu 4
Accesul de iarna Canionul Sapte Scari
Accesul de iarna
Santuri 2 Petersburg Sanpetru
Santuri 2
Capela Ciciola - 3 capela ciciola carunta pietricica
Capela Ciciola - 3
Cetatea Rupea 7 Rupea cetate
Cetatea Rupea 7
Spre cascada Supanu cascada Supanu
Spre cascada Supanu
Constructie cu aspect de baldachin Abrud cupola baldachin
Constructie cu aspect de baldachin
Biserica privita din fata Hagota biserica catolica
Biserica privita din fata
Trepte pe versant baraj Zetea Subcetate lac
Trepte pe versant
Automat de plata Sugas Bai
Automat de plata

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mlastina Poiana Brazilor!

>>> Vizitati Mlastina Poiana Brazilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Blidari, cea mai apropiata localitate, care se afla la 9,32 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Strungi Muntii Gutai la 6,5 km
Cascada Strungi se afla intre Varful Negru si Piatra Tisa. Apa cade peste un perete vertical de andezite, inalt de 12-15 m.
Cetatea de pamant Cetateaua Sarasau la 13,7 km
Azi se pastreaza sub forma unui val de pamant, pe anumite portiuni inalt de 1,5 m, ramasite de locuinte nu sunt. Cetatea de pamant de la Sarasau se afla pe valea paraului Sarasau, pe varful dealului Cetateaua.
Cascadele vaii Valcele Firiza Baia Mare la 13,7 km
Cascadele vaii Valcele, se afla in captaul strazii Valenilor, in cartierul Firiza din Baia Mare. Este o destinatie pitoreasca, accesibila pe un drum asfaltat, dar ingust.
Cimitirul Vesel Sapanta la 14,7 km
Cimitir cu epitafuri pictate de mana. Cimitirul Vesel de la Sapanta.
Biserica Sfantii Arhangheli Mihail si Gavril Sarasau la 15,6 km
Biserica ortodoxa (fosta greco-catolica) este monument istoric, are codul MM-II-m-A-04624. Biserica cu hramul Sfantii Arhangheli Mihail si Gavril din Sarasau a fost construita probabil in secolul 16.
Lacul Albastru Baia Sprie la 18,7 km
La Lacul Albastru se ajunge din orasul Baia Sprie, urmand strada care ne duce in directia nord, pana la padure. De aici urcam pe o poteca cu serpentine pana la lac.
Pasul Cavnic

Pasul Cavnic la 26,2 km
Prima mea geocutie gasita in Romania. Am gasit geocutia.
Rozeta de piatra Ilba la 30,4 km
Rozeta de piatra este denumirea data unei formatiuni de coloane andezitice, care se gasesc in cariera Ilba. Monument al naturii, este o arie protejata, rezervatie naturala de tip geologic, paleontologic si peisagistic.
Satu Mare

Satu Mare la 60,4 km
Am gasit azi cu usurinta, geocutia.
Canionul cu trei vai Rus la 61,8 km
Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes. Are abriuri supraetajate, sub care iarna se formeaza cascade de gheata.
Cuta Socond

Cuta Socond la 62,8 km
Traseul este: Satu Mare > spre aeroport > Madaras > Ardud > Ratesti > din Ratesti la stanga spre Socond > din Socond la stanga spre Hodisa si imediat dupa pod la dreapta pe langa padure spre Cuta. Am fost acolo dar nu am gasit cutia, poate din cauza zapezii, sau poate din cauza ca nu am citit atent toate detaliile de aici.
Plop negru Ciocmani la 66,3 km
Se pare ca este cel mai gros plop in viata din Romania, respectiv al doilea arbore dupa grosime din tara, posibil si record international. Plopul negru de langa Ciocmani, cu circumferinta de 10,7 m, se afla langa raul Somes.

Mlastina Poiana Brazilor in limba maghiara - magyarul: Fenyők tisztása tőzegláp

Valori naturale - Judetul Maramures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Mlastina Poiana Brazilor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Biserica Neagra Brasov Marele eveniment. Am gasit in jur de 10 cutii, in cele 3 zile. Am fost inebuniti, mai ales ca noi suntem incepatori.
  • Palatul Cantacuzino Vizita la castel. De ceva vreme doream sa-l vizitez. Si uite ca, in miez de februarie, am reusit sa iesim din hibernare.
  • Sub Muntele Uroi Varful Uroi. Probabil de pe varf, panorama era mai frumoasa, dar nu opreste nimeni pe nimeni sa nu urce pana acolo si sa-si satisfaca curiozitatea. Locul unde a fost ascunsa cutia, consider ca este pentru toate varstele.
  • Biserica catolica Calugareni Turnul bisericii si un cuib de barza. Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior. Mi-a placut turnul bisericii, intrarea cu coloane, scara exterioara, si ornamentele zidurilor cladirii.
  • Stanca Mesei Stanca Mesei. Am pornit de la Sovata, urmand drumul forestier de pe valea paraului Sebes. Ajungand la bariera din fata carierei de piatra, am urmat mai departe poteca marcata cu punct rosu.
  • Cazemata de pe Dealul Bugeac Felicitari pentru drumetie. Si pentru gasirea geocutiei. Ce pacat ca nu ati anuntat gasirea cutiutei mai devreme.
  • Coloanele de bazalt de la Racos Primul meu geoascunzis. Am gasit cutia, a fost primul meu geocache.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mlastina Poiana Brazilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 9 zile!