Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacul cu arini - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul cu arini

Lacul cu arini | Unde este acest loc?

Lacul cu arini ..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Lacul cu arini 1 Lacul cu arini 2 Lacul cu arini 1 Lacul cu arini 2 Apus de soare 1 Apus de soare 2. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul cu arini! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacul cu arini si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Campu Cetatii, se afla la 1.64 km distanta.
Cazare

Cazare Campu Cetatii (Eremitu, Mures)


Vezi oferte de cazare langa Campu Cetatii, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.06 km distanta: Campu Cetatii - Izvorul Zanelor - Dealul Cetatii - Lacul Egerfas (18 poze).
14714775181100
14714775191961
14714775221102
14714775231103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul cu arini?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Tivoli. Lacul Tivoli - Sovata. Cred ca localizarea a fost incorecta - Din cate observ eu, poza atasata este facuta pe partea din sud-vest a lacului. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul Paraschiva. Unul dintre cele mai frumoase lacuri dintre cele de la Sovata este Lacul Paraschiva. (geoobiectiv cu geocutie)
Muntele de sare. In capatul potecii care suie de la Lacul Ursu pe langa lacurile Verde si Rosu se afla un versant abrupt cu strate de sare la zi.
Lacul Mierlei. Lacul Mierlei este un lac din statiunea Sovata. Bomboane tictac cu gust de portocala - Exista o multitudine de alei si poteci, marcate si nemarcate, in padurea in care afla lacurile Sovatei.
Alee terapeutica. La 9 km. Aleea terapeutica se bazeaza pe o metoda de mentinere a sanatatii, dezvoltata de medicul naturist german, Sebastian Kneipp.
Lacul Verde. Lacul Verde - Sovata. Pastele romano-catolic - Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu.
Piatra Ves. Piatra Ves, sau Piatra Pericol de pe Muntele Becheci. Geocutie recomandata pentru familii cu copii - Am urcat pe muntele Becheci din Silea Nirajului.
Lacul Alunis. La 9 km. Lacul Alunis face parte din salba de lacuri saline si dulci din stațiunea Sovata. Comoara de dupa zid - Chiar daca lacul Mierlei si lacul Alunis sunt foarte aproape, la aproximativ 150-200 m distanta, intre cele doua lacuri nu calea dreapta este drumul cel mai bun.
Lacul Ursu. Gara Mica. La 9.2 km. In anul 1997 circulatia trenurilor pe calea ferata ingusta a fost inchisa. Poza nu ma lamureste - Blocul de culoare gri inchis si de alta forma, care se vede in zoom, nu este acelasi cu blocul de culoare gri deschis din prim planul pozei mele.
Izvorul Maria. La 9.7 km. Izvorul Maria a fost construit in anul 1910 pentru a solutiona problema apei potabile in statiunea Sovata.
Izvorul Nadas.

Lacul cu arini in limba maghiara - magyarul: Égerfás-tó Vármező

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacul cu arini - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul cu arini? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Dealul Cetatii
  Dealul Cetatii la 0.41 km
  GR0023 Dealul Cetatii Campul Cetatii
  Cariera de nisip Paraul de Jos
  Cariera de nisip Paraul de Jos
  Cariera de nisip Paraul de Jos, Campu Cetatii.

  Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.