Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Piatra Soimului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Piatra Soimului

Stanca Piatra Soimului | Unde este acest loc?

Promontoriul este situat in comuna care i-a imprumutat numele (anterior Calu-Iapa - Calu), la granita dintre satele Piatra Soimului-Calu si Poieni-Fundu Calului, pe stanga paraului Calu. Impresioneaza prin faleza din frunte, alcatuita din strate de gresie de grosimi diferite...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pe valea Calului spre Piatra Soimului Sub Piatra Soimului Sub Piatra Soimului - detaliu Piatra Soimului - fruntea - detaliu 1 Piatra Soimului - fruntea - detaliu 2 Piatra Soimului - trunchiul - detaliu Satul Poieni, vedere de pe Piatra Soimului Biserica Poieni, aflata sub Piatra Soimului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Piatra Soimului! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Piatra Soimului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Poieni, se afla la 2.49 km distanta.
Cazare

Cazare Poieni (Piatra Soimului, Neamt)


Vezi oferte de cazare langa Poieni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 25.99 km distanta: Lacul Cuiejdel - Muntii Stanisoarei (16 poze).
14714777881100
14714777891101
14714777901102
14714777911103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Piatra Soimului?
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor Judetul Neamt. Schitul Lipovenilor se afla aproape de obarsia paraului Doamna, afluent al Bistritei, numita Bahrinu Mare. (geoascunzis)
Cascada Pusu. Fara valente morfometrice deosebite, casacada Pusu de pe Muntele Cernegura exista si subzista sub forma unui firicel de apa spanzurat pe un prag stancos de circa 6-7 m. (geoobiectiv cu geocutie)
Crucea dr Iacomi. Dr Gheorghe Iacomi (1914-1991) a fost unul dintre cei mai buni chirurgi ai Romaniei (practician si cercetator), desfasurandu-si aproape intreaga activitate in Piatra Neamt. Crucea Dr Iacomi - Gasit geocutia plina de apa in scorbura verticala care probabil se umple la orice ploaie sau ninsoare. (geoascunzis)
Lacul Iapa. Lacul Iapa este, daca nu cel, printre cele mai recente lacuri, cat de cat notabile, aparute in mod natural. (geoascunzis)
Poiana cu lac si foisor. La 10.2 km. Andrei, Cascada Duras, Lacul Iapa, se afla o veche amenajare cinegetica, avand drept principala componenta un foisor ridicat in marginea unei poieni ce are in mijloc un laculet.
Locul fosilifer Agarcia. Parcul zoologic Cozla. Parcul Cozla este amenajat pe versantul sudic al muntelui Cozla, Piatra Neamt. Parcul Zoo - Acces usor de la Colibele Haiducilor sau Zoo.
Dealul Vulpii Judetul Neamt. Dealul Vulpii - Botoaia - Ochiul de Stepa.
Poiana Gitioana. Orice om pasionat de munte, de drumetie, in general, a lecturat mai in copilarie, mai incoace, spre maturitate, descrierile de calatorie prin muntii Neamtului ale lui Calistrat Hogas.
Manastirea Tazlau. Este situata la 36 km de Piatra Neamt, sora mai mica a manastirii Putna.
Trei Caldari Judetul Neamt. Muntele Cozla are forma unei culmi alungite de la nord la sud. Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis: nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari.
Pestera Sfantului Chiriac. Manastirea Pestera. Hramul este Intrarea Maicii Domnului in Biserica.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Neamt
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Stanca Piatra Soimului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Piatra Soimului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica de lemn din Piatra Soimului
  Biserica de lemn din Piatra Soimului
  Monument istoric, biserica este ridicat„ in anul 1792, înlocuind o bisericuța ce aparținea unui vechi schit sarbesc-lipovenesc.
  Lacul Veselaru
  Lacul Veselaru
  Lacul are lungimea maxima de 50 m, latimea medie de  30 m si adancimea maxima de 12 m.

  Stii locuri de vizitat din judetul Neamt, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.