Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Refugiul Costila - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Refugiul Costila | Unde este acest loc?

Refugiul Costila..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Costila! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Refugiul Costila si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Busteni, se afla la 3.28 km distanta.
Cazare

Cazare Busteni (Prahova)


Vezi oferte de cazare langa Busteni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.68 km distanta: Costila, Caraiman - Muntii Bucegi (18 poze).
14714709751100
14714709771101
14714709781102
14714709791103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiul Costila?
Cascada Valea Spumoasa. (obiectiv turistic cu geocutie) Refugiu Valea Morarului. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascadele din Valea Jepilor Judetul Prahova. Cascadele din partea superioara a Vaii Jepilor. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Baba Mare. La 3.2 km. In carca bunicii! - Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS, am cautat cutia pe la baza stancii. (obiectiv turistic cu geocutie) Sfinxul si Babele. Cu spatele la Babe - Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Palatul Cantacuzino. Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis - Pe pagina fiecarui ascunzis, pe partea dreapta, gasesti intr-o casuta separata locurile din apropiere, cu distantele aferente. Panorama Valea Cerbului. Lunga... Vale a Cerbului! - Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga! De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea! Este o zona de belvedere, in care sigur vei uita cum trece timpul. Varful Omu. Varful Omu, Munti Bucegi. Cel mai vizitat 2500 - Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf.
Banca Marie Thereze. Cascada Urlatoarea. Cascada Urlatoarea - Busteni. Bigar - E, Cascada Bigar este una din scaparile mele.

Refugiul Costila in limba maghiara - magyarul: Vaskereszt a Costilán

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Refugiul Costila - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Costila? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Caraiman
  Cascada Caraiman la 2.65 km
  GR1366 Cascada Caraiman Muntii Bucegi
  Cascada Valea Spumoasa
  Cascada Valea Spumoasa la 2.67 km
  GR0120 Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi

  Stii locuri de vizitat din judetul Prahova, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.