Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Muzeul Trovantilor Costesti

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel
Muzeul Trovantilor Costesti

Muzeul Trovantilor Costesti

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Muzeul Trovantilor Costesti - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Muzeul Trovantilor Costesti (in total 8 poze):

De pe drum
De pe drum
Trovanti 1
Trovanti 1
Trovanti 2
Trovanti 2
Craniu?
Craniu?
Cimentari locale in masa nisipurilor
Cimentari locale in masa nisipurilor
Soricel
Soricel

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muzeul Trovantilor Costesti!

Vizitati Muzeul Trovantilor Costesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Costesti, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,2 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Costesti: 4
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Culele de la Maldaresti

Culele de la Maldaresti la 5,6 km
In satul Maldaresti, la 4 km sud de orasul Horezu, se afla o filiala a Muzeului Judetean Valcea, Complexul Muzeal Culele de la Maldaresti, organizata pe seama culelor Greceanu si Duca si aflata in incinta casei memoriale IG Duca.
Schitul Iezer

Schitul Iezer la 11,3 km
Schitul Iezer, una dintre cele mai izolate sihastrii din nordul Olteniei, se afla la o distanta de 5 kilometri nord de satul Cheia, judetul Valcea.
Schitul Pahomie Buila-Vanturarita

Schitul Pahomie Buila-Vanturarita la 12,4 km
Situat la poalele Masivului Buila-Vanturarita, schitul dateaza din anul 1520, desi este vehiculat, in acest sens, si anul 1509. Numele ii provine de la cel al monahului ce l-a infiintat.
Buila-Vanturarita

Buila-Vanturarita la 12,7 km
Am gasit cutia, putin ruginita, cu jurnalul putin umed, cu pixul, intr-adevar, nefunctional.
Cheile Cheia

Cheile Cheia la 15,6 km
Cheile Cheia, situate in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatinii, sunt unele dintre cele mai inguste si salbatice sectoare de chei din tara.
Rapa Evantai la 18,3 km
Rezervatia Ocnele Mari se intinde pe o suprafata de 1,4 ha, se afla in apropierea orasului Ocnele Mari. Rezervatia naturala geologica este situata in Subcarpatii Valcii, in bazinul Paraul Sarat, afluent de dreapta a raului Olt.
Padurea colorata Baia de Fier la 23,5 km
Padurea colorata se afla la sud de Baia de Fier si la vest de Ciupercenii de Oltet, la intersectia drumului national DN67 si drumul comunal DC26. Este un proiect ArtLand, care se numeste Gradina Paradisului, ideea artistului vizual Mihai Topescu.
Pestera Iedului Baia de Fier la 25,4 km
Pestera Iedului, monument al naturii, este o arie protejata aflata in bazinul hidrografic al vaii Galbenului, pe teritoriul comunei Baia de Fier. Este o cavitate cu o adancime de 300 m.
Varful Turtudanul

Varful Turtudanul la 27,3 km
Varful Turtudanul, orasul Brezoi.
Melcii Doabrei

Melcii Doabrei la 27,7 km
Manastirea Stanisoara

Manastirea Stanisoara la 28 km
Manastirea Stanisoara, numita pana in secolul al 18. Nucet, este situata la poalele masivului Cozia, pe versantul sudic, pe teritoriul localitatii Calimanesti, in judetul Valcea.
Varful Cozia

Varful Cozia la 29,3 km
Varful Cozia sau Ciuha Mare este cea mai mare inaltime a masivului Cozia. De langa cabana Cozia se urca direct, pe langa cantonul silvic, lasand in dreapta drumul forestier ce coboara spre Calimanesti.
Poarta de Piatra

Poarta de Piatra la 31,2 km
Poarta de Piatra este una dintre cele opt porti cunoscute pana in prezent in masivul Cozia. Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra.
Varful Dengheru aronbv

Varful Dengheru aronbv la 38,1 km
Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Placerea este de partea noastra, a celor care am ascuns-o. Foarte spectaculos loc.
Transalpina

Transalpina la 39,6 km
Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei. Transalpina trebuie neaparat vizitata, dar nu in weekend.

Muzeul Trovantilor Costesti in limba maghiara - magyarul: Gömbkövek Costesti

Obiective cultural-istorice - Judetul Valcea
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Muzeul Trovantilor Costesti
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • GPS-ul ne-a condus repede in albia vaiugii despre care, presupunem, ca este vorba in indiciu, dar, din pacate, n-am gasit trovantelul in/sub care este ascunsa cutia. Imaginea locatiei geoascunzisului fata de data crearii acestuia ca atare, arata la data cautarii noastre cu totul altfel, vaiuga fiind cucerita de o vegetatie extrem de bogata.
  • Ciuperca de piatra - Nemira Mica Ciuperca Nemirei Mici isi are acum cutie proprie. Indiciul conduce la sigur, ciuperca fiind in cararea de acces pe varful Nemira Mica. Am reformulat textele de pe cutie si de pe carnetel in conformitate cu realitatea.
  • Universitatea Babes-Bolyai Duminica dupa masa. Felicitari pentru ascunzis. Este un loc foarte ingenios.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului Lacul Filigeni - Obcina Laposului. Pentru ca stiam zona, nu am dat atentie descrierii accesului la ascunzis. Am urmat GPS, care nu stie de mila.
  • Apa Rosie - Baile Tusnad Indoiala ramane. Am cautat ce am cautat, as zice ca am acoperit tot ce era metalic in zona coordonatelor, ba chiar si prin prejur, insa cum n-am gasit nimic magnetic am cazut de acord ca geocutia lipseste. Totusi, avand in vedere ca partea cu Becks-ul n-am inteles-o, indoiala ramane.
  • Piatra Corbului Cutii. Pai, uite ca abia reusim sa le gasim pe-ale voastre. Care oricum, is puse in locuri foarte-foarte faine, locuri cheie.
  • Cheile Dofteanei Precizari suplimentare. Voi aveti un gps dedicat, sau folositi o tableta? Ori gps-ul dintr-un telefon destept?

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muzeul Trovantilor Costesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 13 zile!