Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Refugiul Agatat

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3066 atractii turistice, 13510 poze si 1447 comentarii)
 

Pixel

Refugiul Agatat..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Refugiul Agatat - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Clopotnita Recea biserica lemn
Clopotnita
Cascaduta pe Valea Trestenic, aval de cismea cismeaua padurea Trestenic
Cascaduta pe Valea Trestenic, aval de cismea
Clopotnita Tincani Izvoru Muresului
Clopotnita
Paraias Santimbru-Bai groapa gaze pucioase mofeta
Paraias
Turnul de piatra Miercurea Nirajului biserica reformata piata Bocskai
Turnul de piatra
Panorama virtuala madaras harghita
Panorama virtuala
Privelistea din tunel - 1 Lacul Iacobdeal Turcoaia
Privelistea din tunel - 1
Cimitir reformat Targu Mures Mureseni cimitirul reformat contele Lazar
Cimitir reformat
136 Varsag
136
Bastion rotund 2 Racos castelul Sukosd Bethlen
Bastion rotund 2
Venind de jos Poarta Doamnei Poiana Brasov
Venind de jos
Stadionul municipal
Stadionul municipal

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Agatat!

>>> Vizitati Refugiul Agatat si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Jiet, cea mai apropiata localitate, care se afla la 12,14 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Carja - Muntii Parang

Lacul Carja - Muntii Parang la 2 km
Lacul Carja se afla la o altitudine de 2118 m, la est de varful omonim inalt de 2405 m. Pitorescul lac are o suprafata de jumatate de hectar.
Lacul Mandra - Muntii Parang

Lacul Mandra - Muntii Parang la 2,7 km
Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m. Lacul Mandra se afla la est - nordest de varful Parangul Mare, are o suprafata de 1,12 hectare.
Varful Carja

Varful Carja la 2,7 km
De pe varf avem o priveliste frumoasa, spre vest catre valea Jiului de Vest, si spre est catre varful Parangul Mare, respectiv mai multe lacuri glaciale. Varful ascutit Carja, care se inalta deasupra statiunii de schi de langa Petrosani, este al patrulea cel mai inalt punct din Parang, avand o inaltime de 2405 m.
Parangul Mare

Parangul Mare la 3 km
Starea ei este perfecta, e nevoie de ceva de scris, un pix, creion ceva. Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie.
Refugiul Carja - Muntii Parang

Refugiul Carja - Muntii Parang la 3,1 km
Refugiul Carja, sau Rudolfshütte, este un refugiu construit din pietre, care se afla in Saua Caprelor, la altitudinea de 2185 m. De aici poteca continua pe un teren abrupt, alunecos si pietros, pana pe varful Carja, la 2405 m.
Piatra Crinului Muntii Parang

Piatra Crinului Muntii Parang la 6,3 km
Aici se ajunge din Petrosani, cu masina pana la statia de telescaun Parang, apoi se urca cu telescaunul si de acolo se merge pe jos spre Varful Parangul Mic.
Transalpina

Transalpina la 8,3 km
Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei.
Varful Dengheru aronbv

Varful Dengheru aronbv la 9,7 km
Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Placerea este de partea noastra, a celor care am ascuns-o. Foarte spectaculos loc.
Manastirea Lainici

Manastirea Lainici la 17,1 km
Lacul Vidra

Lacul Vidra la 17,7 km
Traseul Ruinelor Vulcan la 18,4 km
Trece pe langa Schitul Sfantul Nicolae din Poiana Muntelui. Poteca tematica Traseul Ruinelor incepe din orasul Vulcan, si urmeaza drumul forestier din Valea Ungurului.
Cetatea Banita la 21,3 km
Datarea localitatii Banita este strans legata de cetatea dacica aflata pe inaltimea numita Dealul Cetatii sau Dealul Bolii, care are aproximativ 1000 m altitudine. Aceasta cetate apara trecerea dinspre sud catre Valea Merisorului, si de acolo catre Sarmizegetusa.
Podul natural Banita

Podul natural Banita la 24,7 km
Nu poate fi vazut de la distanta, din apropiere, nici chiar stand pe pod. Podul de piatra de la cariera Banita se afla la aproximativ 5 km distanta de Cheile Banita.
Pestera Iedului Baia de Fier la 24,7 km
Pestera Iedului, monument al naturii, este o arie protejata aflata in bazinul hidrografic al vaii Galbenului, pe teritoriul comunei Baia de Fier. Este o cavitate cu o adancime de 300 m.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Refugiul Agatat
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Valea Garbea La Capela Sfantul Benedict. Un ascunzis bine gasit. Fotografia ce-l descrie e hotaratoare.
  • Cetatea Turia Ursus carpaticus. Si daca ursul nu doarme, iar tu tocmai explorezi pestera din Piatra Zimbrului din apropiere? Si te intalnesti in incinta pesterii sus-mentionate, fata in fata cu ursul, ce faci?
  • Viaductul Caracau - Livez-Ciuc Un loc usor de imaginat. Dar greu de inchipuit, pentru cei care au frica de inaltime. Am vizitat cu cineva drag mie, pentru care sunt profund recunoscatoare si doresc sa-mi exprim multumirea si prin aceste randuri.
  • Salistioara - Brad Felicitari. Felicitari pentru prima geocutie ascunsa. O cutie imensa, plina cu cadouri, intr-o zona se pare foarte frumoasa.
  • Biserica reformata - Lisnau Contrar legilor lui Murphy. In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau. Nu eram chiar pe drumul cel bun, dar macar am putut sa caut si aceasta geocutie.
  • Cascada Lomasita - Muntii Calimani Domnisoara Lomasita si Domnul Lomasel. Ne-am apropiat de locatie de-a lungul paraului Lomasul, trecand prin Poiana Izvor si Poiana Puturosul. Se poate merge cu masina pana la confluenta paraului Lomasita si Cica Mare.
  • Ghetarul Focul Viu Ghetarul Focul Viu. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Agatat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 11 luni si 5 zile!