Localitatea Letea Veche (judetul Bacau) Resedinta: Letea Veche.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Letea Veche, judetul Bacau

Picturi murale Bacau. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.
Capela Calvar Luizi-Calugara. Capela de pe acest deal, are hramul Coborarea Duhului Sfant, acelasi cu al partii centrale a satului Luizi-Calugara.
Capela Sinislau Luizi-Calugara. Capela de pe acest deal.
Capela Ghert Luizi Calugara. Capela Ghert Luizi Calugara
Varful Mosului Sarata. Izvoarele sarate de aici au fost captate si in jurul lor s-a infiripat o ministatiune de bai aflata in proprietatea Centrului Catolic de Siritualitate Sfantul Ieremia din Iasi.
Altarul de pe paraul Bahna Luizi-Calugara. Altarul de pe paraul Bahna Luizi-Calugara
Varful Hegesca Culmea Pietricica. Este plesuv si acoperit de vegetatie pitica, stepica, datorita subsolului pietros ce iese in parte la zi.
Capela de pe Magura Baltatei Culmea Pietricica. Dupa un obicei local, pe culmile golase ale unor picioare ale Pietricicai, fiecare asemenea comunitate a ridicat cate o capela.
Cascadele Timide de pe valea Baltatei Culmea Pietricica. Cascadele Timide de pe valea Baltatei Culmea Pietricica
Biserica de lemn din satul Buchila Nicolae Balcescu. Traditia satului afirma ca biserica are cinci secole de existenta, dar e documentata doar din 1893.
Capela Bozdos Valea Seaca Nicolae Balcescu. Capela Bozdos Valea Seaca Nicolae Balcescu
Biserica de lemn Valea Mare Faraoani. Biserica de lemn Valea Mare Faraoani
Capela Ciciola Culmea Pietricica. Nu foarte mult sub varf, pe versantul vestic, cel dinspre satul Valea Mare, se afla Poiana Ciciola.
Manastirea Carmelitana din Luncani. Manastirea Carmelitana din Luncani Manastirea Carmelitana din Luncani. Am fost pe punctul de a abandona cautarea. Carmelitani. La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga.
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani. Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani. In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri.
Biserica de lemn Luncani. Biserica de lemn Luncani Biserica de lemn Luncani. Cutia era un pic descoperita, dar in stare buna. Dar nu am gasit cutia. Buna, am ajuns la biserica, am cautat in scorburile a 2-3 nuci ce pareau a fi cel descris, dar nu am avut noroc.
Cascada si Pestera Ghimelcea Culmea Pietricica. Cascada si Pestera Ghimelcea - Berzunti
Cineritele de la Somusca. Cele de la Somusca, com.
Conacul Apostoleanu Izvoru Berheciului. Conacul de aici a fost mostenit de Alexandru Apostoleanu nepot al familiei fondatoare, Gheorghe si Smaranda Apostoleanu din Focsani. Coordonate ascunzis. Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului.
Biserica Faghieni Izvoru Berheciului. Faghieni este un mic sat ce apartine comunei Izvoru Berheciului.
Cetatea dacica Racatau. Cetatea dacica Racatau
Varful Dorosan. Varful Dorosan
Manastirea Sfanta Olga. Cea mai inalta.
Manastirea Lipova. Manastirea Lipova
Manastirea Plopana.
Iaz Dienet. Lacul Dienet
Biserica veche din Dragusani. In capatul din amonte al satului se afla biserica Sfantul Nicolae.
Schitul Sfantul Alexie Dragusani. Administrativ, schitul apartine satului Dragusani-Parava.
Manastirea Poglet. Despre constructia bisericii de aici, pentru a servi schitul ctitorit de paharnicul Constantin Bals, se spune ca ar data din secolul XVIII, ante 1734.
Biserica de lemn Recea Gaiceana. Biserica a fost construita în 1864 de proprietara mosiei Gaiceana, Ecaterina Sturdza, pe locul uneia mai vechi, din 1808.
Manastirea Caraclau Barsanesti. Barsanesti.
Piatra Crapata Munceii Uture. Piatra Crapata Munceii Uture Piatra Crapata Runcu. Am urcat pe jos pana la Runcu si de acolo la obiectiv.
Manastirea Cucova. Manastirea a fost infiintata in anii 1933-1934, imediat dupa trecerea la Calendarul Gregorian, de catre credinciosii ortodocsi ramasi pe stil vechi din zona comunelor bacaoane Valea Seaca si Orbeni.
Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita Muntii Berzunti. Ssingurul cu peste 800 m. Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita. Am abordat varful Tarnita dinspre nord, plecand de la lac. Dansand cu serpii. Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
Varful Chircus Muntii Berzunti. La varf se poate ajunge pe mai multe trasee ce pleaca din localitati de pe valea Trotusului - Larga, Pagubeni.
Dealul Perchiu Onesti. Mai mult de atat, Dealul Perchiu reprezinta una dintre cele mai interesante rezervatii botanice din Romania. Gasita. Este acolo, se gaseste usor si intuitiv. Dealul Perchiu - Onesti. Pe canicula am preferat urcușul cu aer condiționat, 4x4 și muzica în surdina.
Lacul Tarnita Muntii Berzunti. Lacul Tarnita Muntii Berzunti Lacul Tarnita. Am gasit ascunzisul la est de lac (tau, bolatau zic localnicii). Implicit, scuze catre toti cautatorii ascunzisului!. Ascunzisul este, intr-adevar, amplasat la est de lac; "v"-ul care s-a lipit de "est"-ul din indiciu il declaram neavenit si, ca atare, nul.
Dealul Ursoaia Muntii Berzunti. Dealul Ursoaia Muntii Berzunti
Trovantii de la Viisoara Muntii Berzunti. Chiar daca cei de la Costesti, Valcea reprezinta inca imaginea referentiala a subiectului, exista numeroase alte locatii cu dezvoltari mult mai spectaculoase. Trovantii de la Viisoara si mai mult decat atat!. Felicitari initiatorului care a consemnat pe site acest punct de interes. Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti. Pe acoperisul lumii-asa te simti langa crucea de pe dealul Docmana. Trovanti langa poteca, geocutie pe varful dealului. Ascunzisul amenajat pe delalul Docmanei a fost ultimul obiectiv cautat in acea zi.
Piatra Floarei Muntele Stogu. Piatra Floarei Muntele Stogu
Varful de la Sipotul lui Motoc. Varful de la Sipotul lui Motoc
Camila de pe Munceii Uture. Camila de pe Munceii Uture
Stanca cu brazi Stogul de piatra. Deseori turisti o confunda cu Piatra cu ceaun. Printre sute de abriuri. Ajungerea la obiectiv necesita ceva efort, meritat insa cu prisosinta de frumusetea sa. Stanca cu brazi - Stogul de piatra. Dupa drumul din toamna la Piatra cu ceaun, am crezut ca voi realiza obiectivele din zona relativ usor. E alta cutie. Cutia gasita de dvs a fost pusa de noi, in ideea marturisita in comentariul anterior, ca cea initiala, a Trekkinklubului, ar fi disparut.
Altarul Stogul de piatra. Altarul este cea de a treia stanca interesanta din seria celor din zona Stogul de piatra. La Altar am gasit geo-ofranda. Geocutia a fost gasita de nepoata noastra mai mica - 10 ani - doar pe baza indicatiilor.
Piatra cu ceaun Stogul de piatra. A doua formatiune, cea mai cunoscuta, este Piatra cu ceaun, denumita astfel din cauza unei adancituri din spatele stancii, care are forma unui ceaun aproape perfect. Ceaunul a fost cu plin. Am gasit relativ usor cutia (ba chiar una dintre nepoatele noastre - 14 ani) doar pe baza indicatiilor. Piatra cu ceaun - Stogul de piatra. Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului.
Crucisatorul Munceii Uture. Unele sunt mai cunoscute, indeosebi prin dimensiuni sau prin accesibilitate, precum Piatra cu Ceaun, Stogul de Piatra sau Altarul.
Monumentul lui Gheorghe Donici Stefan cel Mare. Luptase, tot ca voluntar, si in Razboiul de Independenta din 1877-1878. Monumentul lui Gheorghe Donici. Pe atunci conducatorii erau in frunte. Nu era sa fie. Am vrut sa caut zece ascunzisuri in aceasta zi, dar s-a inserat, si am ajuns doar la noua. Eroul Gheorghe Donici are un nou ascunzis. Cum ascunzisul initial nu a rezistat si nici sanse de a fi reabilitat nu am intrevazut, am hotarat schimbarea locatiei, adaugand si un plus de interes obiectivului.
Piatra Corbu Larga. Piatra Corbu Larga
Biserica ortodoxa din Radeana Stefan cel Mare. Este accesibil din DN 12A, Onesti - Adjud, din care pleacã spre sud un drum pietruit ce ajunge dupa 1 km la o intersectie in panta, marcata de o troita. Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare. Omul sfinteste locul, e valabil in Radeana.
La deget Stogul de piatra. Prima formatiune pe care o intalnim venind dinspre biserica din Bolatau, este Stanca La deget. La deget - Stogul de piatra. Acces de la biserica din Bolatau (fost Taragan) = 4.
La Deget Munceii Uture. Interesantele forme antropomorfe ce pot fi decelate pe stancile din locul respectiv ne-au determinat sa-l evidentiem odata in plus. La Deget - Munceii Uture. Urmand indicatiile am avut bucuria sa descopar locatia.
Iazul Negoiesti Stefan cel Mare. Iazul Negoiesti Stefan cel Mare Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare. Surprins de frumusetea peisajului, era sa uit de cealalta comoara. Un alt drum de acces la iaz. Venind dinspre Onesti, am ratat intersectia recomandata in descriere.
Gurile vechilor mine de sare de la Targu Ocna. Initial, pur si simplu se sapau gropi (sarea aflandu-se si la adancimi mici). Sare versus frigider. Cum metodele de conservare au evoluat, sarea nu mai are mare cautare, decat pentru industrie sau iarna la drumuri. Surpriza din ascunzis. Dupa excursia de pe dealul Cosna, mi-a ramas doar putin timp pana la inserare.
Cetatea noua a Romanului Gadinti. A fost ridicata in 1466 pentru a face parte din cetatile de aparare a Moldovei.
Ochiul Huitoarei. Aceasta piatra care se umezeste inainte de venirea ploii, este un fel de stanca-meteorolog, barometru natural. Pe fruntea Huitoarei. Un GPS bun te conduce cu exactitate la ascunzis. Ochiul Huitoarei. Mie mi-a reusit abia la a treia incercare.
Lacul Andreoaie Boistea. Lacul Andreoaie Boistea Lacul Andreoaie - Boistea. Cu GPS cautarea e simpla. In plus despre Lacul Andreoaie si nu numai. In imprejurimile Lacului Andreoaie mai sunt alte cateva balti, unele, mai mici sau mai mari, doar iazuri, suficient de pitoresti sau chiar interesante, pentru a starni curiozitatea unora. Cutie noua la Lacul Andreoaie. În trecere pe la lac am constatat devalizarea ascunzișului și dispariția geocutiei.
Dealul Dracoaia. Dealul este de tip hogback, o creasta ascutita care a ramas in urma eroziunii intr-o zona cu strate de duritati diferite, puternic inclinate. Multumiri pentru semnalizarea erorilor. Denumirea gresita a localitatii Dofteana a aparut din cauza unei greseli de dactilografiere. Pe Drumul Crucii pe Dracoaia. Dealul Dracoaia reprezinta un cert punct de atracție (aproape irezistibila) pentru cine suie/coboara pe Valea Trotușului cu mașina ori cu trenul, datorita alurii sale semețe, singulara în contextul culmilor de primprejur. Dealul Dracoaia. Am gasit cutia in stare buna.
Stanca Cucului de la Bogata. Obiectivul despre care vorbim se afla la jumatatea distantei dintre Bogata si Dofteana (3,5 km vest de Bogata), la marginea soselei. Altceva!. Desi am incercat eventul (cele trei cutii noi din zona), inserarea a vrut cu totul altceva. Piatra cu piton?. Ascunzisul este aproape drive-in, in fata stancii fiind loc destul pentru parcare. Povestea pitonului. Ofer acest raspuns ca observatie generala, pentru ca ar putea fi de folos si altora.
Podul lui Stefan cel Mare. Podul lui Stefan cel Mare. Am gasit. Cutie noua la Podul lui Stefan cel Mare. Noul ascunzis are coordonatele N46gr 11min 29,7sec, E26gr 54min 18,1sec, alt. Podul lui Stefan cel Mare. Ascunzisul imbina cele 2 obiective, podul si monumentul.
Varful Maguricea Darmanesti. Varful Maguricea Darmanesti
Canionul Dofteana. Canionul devine din ce in ce mai interesant, cum il parcurgem. Ascunzis cu nabadai. "Nabadaile" din titlu inseamna locul, in sine, al ascunzisului (a se miza pe GPS. Cutie noua la Canionul Dofteana. De astazi exista o cutie noua la canion, in acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche; se subintelege, coordonatele sunt aceleasi. Canionul Dofteana. Dupa test, mi-am invatat lectia.
Pestera Sfantului Chiriac Tazlau. Pestera Sfantului Chiriac Tazlau
Drumul Crucii Dracoaia. Drumul Crucii Dracoaia Nici drumul nu mai e ce a fost. Am parcurs acest traseu si atunci cand am gasit geocutia de pe Dracoaia.
Manastirea Tazlau Tazlau. Este situata la 36 km de Piatra Neamt, sora mai mica a manastirii Putna.
Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei. Independent sau poate legat de acest fapt, satul nu are biserica proprie si nici nu se stie sa fi avut candva. Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei. Urcusul de la asfalt pana la platou este unul accentuat.
La Jgheaburi Dealul Cosna. La Jgheaburi Dealul Cosna
Biserica romano-catolica Sfantul Mihail Satu Nou. Se afla langa raul Trotus, la vest de Onesti, la sud-est de Targu Ocna, intre Pargaresti si Nicoresti.
Cimitirul Eroilor de la Poieni Targu Ocna. Pe dealurile care il strajuiesc dinspre sud, Magura si Ciresoaia, s-au desfasurat bataliile din Primul Razboi Mondial care au stopat ofensiva austro-ungara de pe frontul Oituz, din august 1917. Cimitirul Eroilor de la Poieni - Targu Ocna. Am parcat pe ulita de langa monument, este loc suficient in spatele edificiului. Stanga sau dreapta?. Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Sonda straveche de la Poieni Targu Ocna. Sonda straveche de la Poieni Targu Ocna Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna. Desi zona e intens circulata, trebuie sa ne gandim ca asa a inceput dezvoltarea industriala a Vaii Trotusului - cu extractia bogatiilor subsolului (sare, carbune, petrol). Titlul comentariului. Este inutil folosirea titlului ascunzisului pentru titlul comentariului. Usor de gasit, mai greu de scos. Am parcat pe marginea drumului, undeva intre sonda straveche si cimitirul eroilor, deplasandu-ma apoi pe jos pana la ambele ascunzisuri.
Monumentul Eroilor Magura Ocnei Targu Ocna. Monumentul Eroilor Magura Ocnei Targu Ocna
Cetatuia dacica Titelca Tisesti Targu Ocna. Ocna, se inalta un delusor, Titelca, legat cu un istm ingust de Poiana Chichilau - o sa lata, la nord de dealul omonim.
Manastirea Bogdana. Manastirea Bogdana Manastirea Bogdana. Manastirea este o bijuterie.
Fantana din mijlocul drumului Nicoresti. La intersectia celor doua strazi mentionate, gasim indicatorul, care ne arata directia spre dealul Cosna.
La stanci Paraul Boghii. La stanci Paraul Boghii Hrib fara palarie, tobogan, si cap de animal culcat. Dupa ce am vizitat monumentul de pe dealul Cosna, respectiv varful omonim, am decis sa cobor si pana la grupul de stanci din apropiere.
Monumentul de pe Dealul Cosna Plaiurile Nemirei. Dealul a fost teatrul unor importante lupte din Primul Rãzboi Mondial. Acces auto. Atenție: La monument se poate ajunge și cu mașina - una care suporta drumurile de pamânt, din satul Nicorești sau Oituz. Am pornit din satul Nicoresti. Ma pregateam sa pornesc spre dealul Cosna, pe traseul marcat cu cruce rosie, din Targu Ocna.
Cascada Scaricica Comanesti. Spre ea porneste un traseu turistic clasic, candva marcat cu triunghi rosu, ce suie pe valea Supanului, un afluent al Trotusului. Cascada Scaricica - Comanesti. Am nimerit locatia mergand prin padure. Modalitatea mai grea de a ajunge la cascada. Exista mai multe modalitati de a ajunge la cascada.
Stanca Faraonul Valea Supanului Comanesti. La cateva zeci de metri deasupra albiei ies la zi strate de gresie cladite in felurite moduri, unele putand starni imaginatia, precum Faraonul. Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti. Zona e interesanta, mai ales vara. Nu am reusit sa vad faraonul, dar am vazut doua capete. Urmand sugestiile am rezolvat mai intai prima problema, gasirea ascunzisului. Faraonul, intre imagine si imaginatie. Eu am reusit sa o conving pe Marelena (sotia mea) sa vada Faraonul, si fara multa persuasiune din partea mea, ceea ce, credeti-ma, e un argument solid ca Faraonul poate fi vazut de oricine.
Varful Cosna Plaiurile Nemirei. Varful Cosna Plaiurile Nemirei Fara priveliste, dar cu transee. De la monument am facut o mica plimbare spre varful care se afla la doar 500 m.
Piatra Uriasului de la Asau. Aparitia stratului la zi se petrece la capatul cozii sud-estice a Muntilor Tarcaului (Culmea Preluca Talharului). Uriasul adormit. Piatra seamana cu spinarea unui urias.
Cascadele de la cariera Velnita. Cascadele de la cariera Velnita Ascunzisul de la Cascadele de la Cariera Velnita. Am constatat o nepotrivire intre coordonatele ascunzisului (pe care inca nu l-am gasit) si indiciu, asa cum l-am inteles noi: sintagma "in spatele cascadei" am tradus-o "in spatele panzei de apa" . Traseul cascadelor. Un fotoreportaj al unui traseu în circuit pe la cascadele descrise în acest post poate fi gasit pe: https://www.
Lacul Asau. Lacul Asau Lacul Osoi. Daca tot am ajuns aici, am cautat un unghi potrivit pentru a incadra panoramic lacul.
Schitul Mastacan. Din 2001 devine schit de calugari, dar cu cate un vietuitor pasager, abia din 2002 populandu-se prin venirea a 4 calugari de la Manastirea Ceahlau.
[ Sus ↑ ]
Ruinele fostului schit Lapos Darmanesti. Ceea ce s-a salvat de la el a fost transportat la biserica din satul Lapos, unde exista si acum o barna din lemn insemnata cu anul 7242 (1734) provenita de la schit.
Cascada Supanu. Exista aici o serie de caderi de apa, iar caderea principala insumeaza aproximativ 10 m, din mai multe trepte. Am vazut Cascada Supanu (nu si cutia). Am tinut cont de recomandare si am coborat in albia Supanului in aval de cascada. Cascada Supanu. La a doua tentativa, am reușit. Cascada Supanu - Am ridicat manusa. Am raspuns provocarii.
Lacul Filigeni Obcina Laposului. Lacul Filigeni Obcina Laposului Formatul grade - rapid, precis, si fara greseli. Coordonatele gps sunt pastrate in baza de date ale site-urilor web in formatul grade (dd. Un lac activ. Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Multumesc pentru coordonate. Folosind geoplaner.
Belvedere Piatra Soimului Oituz. Belvedere Piatra Soimului Oituz Eroare. Localitatea Piatra Șoimului se afla în județul Neamț, nu în Covasna . Cele doua localitati cu denumirea Oituz. Este vorba de stanca Piatra Soimului, care se afla deasupra comunei Oituz din judetul Bacau. Piatra Soimului. Ascunziș bine ales, gasirea cutiei oferind emoție și satisfacție.
Biserica de lemn din Luminis. A fost ridicata in 1874 din barne de brad fixate pe talpi de stejar asezate pe temelie de piatra.
Pe culme Piatra Soimului Oituz. De pe micul platou nu prea avem o priveliste buna, dar zona prezinta interesante formatiuni stancoase, care merita sa fie vizitate. Culmea Pietrei Soimului are si o surpriza. Nu mai ajunsesem pe micul platou al Dealului Piatra Soimului de foarte multi ani.
Piatra cu Palarie Piatra Soimului Oituz. Pe varful careia s-a instalat, cine stie cum, cand, o placa de gresie ca o basca, Piatra cu Palarie. Jos palaria pentru Piatra cu Palarie. Titlul comentariului se refera la ideea excelenta a administratorului acestui site de a amenaja un ascunzis la interesanta stanca numita de locuitorii Oituzului Piatra cu Palarie.
Fortareata de piatra Piatra Soimului Oituz. Amenajarea consta dintr-un zid exterior si unul interior, niste trepte de piatra, respectiv interiorul fortaretei. Am cucerit Fortareata de pe Piatra Soimului. Inca un obiectiv interesant de pe Piatra Soimului pe care il stiam de mult.
Piatra cu caldare mica Piatra Soimului Oituz. Neavand coordonate gps exacte, nu stiam inca daca o sa gasesc Piatra cu caldare propriu-zisa, sau nu. Nici Caldarea Mica nu a fost goala. Ca si Caldarea Mare, si aceasta are un ce suficient de interesant care sa te faca sa tot stai pe ganduri prvind-o.
Madona si Bestia Dealul Piatra Soimului Oituz. Doua dintre ele sunt evidentiate acum prin includerea lor intr-un circuit.
Piatra cu caldare mare Piatra Soimului Oituz. Dupa ce trecem pe sub Piatra cu Palarie, ramanem sub zidul de piatra pana atingem muchia sud-vestica a dealului. Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin. Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul.
Lacul Veselaru. A aparut in 1940 in urma unei alunecari de teren, fiind format pe  treapta superioara a acesteia.
Biserica din Largaseni. Biserica din Largaseni
Lacul Poiana Uzului. Barajul, din beton, cu contraforti, este inalt de 84 m. Lacul Poiana Uzului. Locatie spectaculoasa, neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru, abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune. Un ascunzis de exceptie. Fara a da mai multe amanunte despre locatia ascunzisului - dacat a facut-o cel care a ales-o - nu putem trece cu vederea frumusetea locului.
Biserica de lemn din Piatra Soimului. Impresioneaza detaliile tehnice ale constructiei (imbinarile grinzilor, imbracamintea de scanduri batute in cuie forjate) cat si stilul amenajarilor interioare (tavanul naosului si catapeteasma).
Lacul Foroja Muntii Tarcaului. Cutremurul din 1977 a provocat o mare alunecare de teren pe acelasi versant al Muncelului, in zona de obarsii ale paraului Foroja. Lacul celor trei sutiene. Venind dinspre zona Ghimesului, am ajuns prima data pana in localitatea Preluci, cautand cea mai buna modalitate de a aborda valea Foroja.
Lacul Agas Muntii Tarcaului. Lacul s-a format in urma unei uriase alunecari de pamant produsa de ploile abundente din anul 2004.
Biserica din Serbanesti. Biserica din Serbanesti
Stanca Piatra Soimului. Impresioneaza prin faleza din frunte, alcatuita din strate de gresie de grosimi diferite.
Cascada Nasolea. Cascada Nasolea Cascada Nasolea. Locatia este pe malul drept al raului Uz. Pe o vreme nasoala la Cascada Nasolea. Ascunzisul se afla in amonte fata de cascada, de langa uriasele radacini despre care se vorbeste in indicatie.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.