Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Ugerului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Ugerului

Varful Ugerului | Unde este acest loc?

Stanca impozantă din capătul nordic al munților Trascăului, vizibilă de pe DN75, între Vidolm și Lunca Arieșului. Vârful oferă o minunată panoramă asupra văii Arieșului, asupra stâncilor Belioarei, Muntele Mare, iar spre est, asupra Cheilor Aiudului, Colțeștiului și a crestei Ardascheii...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Vf Ugerului vazut de pe DN75 Podul peste Aries spre Vidolm Panou informativ Laricetul de la Vidolm Vf Ugerului vazut de la cetatea Coltesti Drumul dinspre Coltesti Drumul dinspre Coltesti Drumul dinspre Coltesti Bulina rosie urcand prin padure, spre varf Panorama Vf Ugerului Panorama asupra vaii Ariesului Vf Ugerului vazut de pe marginea stancoasa. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Ugerului! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Ugerului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Vidolm, se afla la 2.86 km distanta.
Cazare

Cazare Vidolm (Ocolis, Alba)


Vezi oferte de cazare langa Vidolm, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.28 km distanta: Pestera de la Poarta Zmeilor - Muntii Trascau (12 poze).
14714746461100
14714746481101
14714746491102
14714746521103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Ugerului?
Piatra Secuilor Nord. Pe Piatra Secuilor Nord se afla Batranul Secui, sau Sfinxul de pe Piatra Secuilor Nord. Am gasit-o - Am gasit-o azi. (geoobiectiv cu geocutie)
Pestera Studentilor. Gasita - :) am gasit-o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Secuilor Sud. Gasita - :) am gasit o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul La Rogoaze. La 6.5 km. Cheile Pociovalistei. Izbucurile Bujor si Feredeu Judetul Alba. La 8.5 km. Cheile Runcului. Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului - Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei. Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Cascada Vanatara. Cascada Vanatara, GCSZBP - In data de 19 septembrie, dimineata, dupa o scurta cautare, am gasit geocutia avand codul GCSZBP.

Varful Ugerului in limba maghiara - magyarul: Vidalykő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varful Ugerului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti...
 • Am gasit azi geocutia - [:D] Mihaela and Robert Blog RucsacDeMunte In: sticker; Out: flag...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Ugerului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Ardascheia
Ardascheia la 1.76 km
GR0749 Ardascheia Muntii Trascau
Coltesti
Coltesti la 4.27 km
GR0028 Coltesti

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.