Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Caleanu

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Caleanu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Insecta Urma lui Hristos
Insecta
7159 Viaduct Ladok
7159
Nori Lacul Nimanui Miercurea Ciuc
Nori
baggio baggio
baggio

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Caleanu!

Varful Caleanu.. Vizitati Varful Caleanu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Poiana Marului, se afla la 11,24 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Caleanu?
(detalii dupa autentificare)
Cascada Sucu la la 6 km. Cascadele Sucului la la 7 km. Cascada Ropote la la 7,9 km.
Complexul megalitic Muntele Mic la la 9,1 km.
Pe una dintre stanci se afla o scriere rupestra, petroglife ce nu au putut fi interpretate pana in acest moment.
Pietrele Scorilo la la 9,4 km. Varful Gugu Muntii Godeanu la la 9,6 km.
Cleantul Gainii Muntele Mic la la 9,7 km.
Am gasit geocutia de pe Muntele Mic.
Varful Tucila Mic Muntii Godeanu la la 10 km. Varful Scarita Muntii Godeanu la la 10,3 km. Saua Tucila Muntii Godeanu la la 10,3 km. Varful Tucila Muntii Godeanu la la 10,4 km. Varful Godeanu Muntii Godeanu la la 10,6 km. Varful Moraru Muntii Godeanu la la 10,9 km. Lacul Poiana Marului la la 11,7 km. Varful Olanelor Muntii Godeanu la la 11,7 km.
La Blide Muntele Mic Muntii Tarcu la la 11,9 km.
Se prezinta sub forma unei lespezi din sist, pe care putem vedea 3 semisfere sau blide, de unde si denumirea blocului de piatra.
Bisericile din Plaiul Bulzului la la 14 km. Varful Oslea Romaneasca Muntii Godeanu la la 15,8 km. Varful Zlata Muntii Retezat la la 18,3 km.
Turnul medieval Ruieni la la 19,1 km.
Am gasit geocutia amplasata la acest foarte interesant turn de observatie.
Lacul Spurcat la la 19,5 km. Lacul Zanoguta Muntii Retezat la la 19,7 km.
Cariera de marmura Bucova la la 20,6 km.
Este o cariera de calcar cristalin de culoare alba, batand in albastru, uneori patat in negru din cauza unui mic continut in grafit.
Lacul Rades Muntii Retezat la la 20,8 km. Lacul Iovanu la la 20,9 km. Lacul Carligu Muntii Retezat la la 20,9 km.

Varful Caleanu in limba maghiara - magyarul: Varful Caleanu

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Caleanu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Calcarele de la Ampoita: Acces restrictionat - Incercam protejarea geocutiilor prin restrictionarea accesului la informatii sensibile, in functie si de performanta si seriozitate. Cu toate acestea, dispar multe geocutii :-(Ele pot fi inlocuite si prin efortul comunitatii.
  • Biserica reformata - Vistea: Sambata - Am gasit aceasta geocutie, cu ocazia unei excursie cu bicicleta.
  • Cascada Nasolea: Malul drept si stang - Locatia este pe malul drept al raului Uz. Copacul nu mai este, dar radacinile da.
  • Cimitirul Eroilor Sovietici - Targu Mures: Ascunzis bine ales - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. Pe baza informatiei ajutatoare ascunzisul poate fi identificat chiar si fara gps.
  • Izvorul Piricske - Muntii Harghita: Izvorul Piricske - Acest drum m-a intrigat de multa vreme. Acum i-am acordat mai mult timp si asa am descoperit si izvorul, si hotelul si partia de schi.
  • Piatra Colibei: Eskimos Friend The Birdie - Am scos azi din geocutie TB Eskimo's Friend The Birdie.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: GeoKret - E Harghita 40 GeoKret.
  • Cheile Sugaului: Am luat-o pe un drum gresit - Cu o vale mai in amonte si am escaladat o stanca gigantica. Din varful acestei stanci am zarit cuiburi de vulturi pe creasta de vizavi.
  • Cetatea Turia: Pai, ai doua posibilitati - 1 Inghiti sec, saluti politicos, si intri. Sper ca ai obrazul destul de gros, pentru ca s-ar putea sa primesti niste palme.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. Dar surpriza, nu era asa, turnul se afla in renovare.
  • Varful Papusa: Pe Varful Papusa dinspre Portile Inchise - Dupa ce am gasit geocutia ascunsa pe varful Mare, am trecut prin Portile Inchise si am urcat pe varful Papusa. Este pentru prima data cand sunt in aceasta zona, dar cred ca este unul dintre cele mai frumoase locuri din muntii Retezat, Taul Tapului si Portile Inchise.
  • Palatul Culturii - Targu Mures: Cu spatele la ascunzis - Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Zona era plin cu lume, dar daca stai cu spatele la ascunzis, poti scoate si repune cutiuta fara sa fi observat.
  • Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus: Lucrarile de restaurare, poteca Tomlohozo - Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation. In caz ca mai ajungeti in zona, de la izvorul Feherko porneste poteca Tomlohozo, pe care se poate ajunge pe creasta principala a muntilor Ciucului, aproape de varful Ciutacos.
  • Cetatea Soimos: Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. Continutul geocutiei este ud, iar instructiunile mucegaite.
  • Poian: Stanci si dealuri verzi - Am urcat la crucea care vegheaza deasupra localitatii, din Poian, pe langa un perete stancos foarte interesant, si pe niste dealuri verzi, care seamana cu niste ghetari. Geocutia poate fi gasita foarte usor, chiar si fara gps.
  • Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti: Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti - Zona e interesanta, mai ales vara. Desi e accesibila si auto, putini cunosc locurile.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: In august - Am gasit cutia inca in august.
  • Dealul cu bujori - Ciucurova: Bujori fara petale - Sosind dinspre nord, am gresit intersectia. Dar pana la urma am ajuns pe drumul de pamant care porneste din satul Atmagea si ne duce la geoascunzis.
  • Cetatea Coltesti: La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.Bun amplasament, uite ce panorama frumoasa aveti spre Piatra Secuiului.
  • Biserica catolica - Petriceni - Sanzieni: Cautand la lumina frontalei - Eram in drum spre casa, nu mai aveam mult timp pana la inserare, dar nu puteam sa trec pe langa cele doua ascunzisuri noi de la Petriceni si Valea Seaca. Cand am ajuns la biserica catolica din Petriceni s-a inserat deja, asa ca nu am vazut mare lucru.
  • Cheile Baciului: Cel mai frumos loc pentru clujeni - Ar putea fi cel mai frumos loc de iesit in natura pentru clujeni. Are de toate, inca nu e stricat, nu e prea departe, se poate ajunge usor.
  • Cetatea Enisala: Cetatea soarelui - Dupa descoperirea plajei de la Vadu cu minunatul ei cadou de bun venit. Ma refer la cei cativa delfini care au pufait foarte aproape de tarm, si ale caror spinari am reusit sa le prind intr-un filmulet.
  • Punct de belvedere - Muntele Cucu: O altfel de belvedere - cutia de pe Varful Cucu - Am ajuns pe Varful Cucu plecand din Herculian, trecand pe la Furnalul Bodvaj, si urcand apoi pe Dealul Negru. Am gasit, cu ajutorul cooordonatelor indicate, punctul de belvedere si, folosind indicatia si fotografia, ascunzisul.
  • Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen - Racos: Atractiile Racosului - Am sosit la Racos pentru a arata atractiile locului prietenilor mei. Imediat cum am parcat langa castelul nobiliar, au sosit doua doamne in varsta, pentru a ne deschide poarta fortificatiei.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Caleanu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.